Nu cred ca este o idee buna sa il iei prin surprindere si sa il saruti dar in schimb daca tot sunteti prieteni buni ii poti zice in fata ca vrei o relatie cu el
DarkTheory aici nu sunt de acord cu tine
De ce? simplu!
Inseamna ca tu crezi ca prietenii iti vor sta si la 80 de ani aproape iar persoana iubita nu, inseamna ca tu cu prietenii iti vei face o familie casa nu cu persoana iubita.
Prietenii la randul lor isi vor vedea de drumul lor pleaca din tara etc si in majoritatea cazurilor vor uita cine esti.Pai nu e de mirare de ce s-ar distruge o relatie de 2-3 ani cum dai tu exemplu si ca ajung acele 2 persoane sa se urasca. Intotdeauna prietenii strica relatii si despart 2 persoane care poate chiar s-au iubit
Iar tie draga ce sa iti spun TU faci cum crezi ca e mai bine amicii nu stau o viata langa tine pecand daca iubesti pur si sincer vei vedea ca vei primii la fel.
Nu cred ca este o idee buna deoarece n-ai de unde sa stii daca el te place cu adevarat, si daca il sarut dintr-o data poate va reactiona alfel si o sa te simti naspa , si dupa aia o sa mai si rada de tine, asa ca asteapta sa actioneze el si dupa aia tu! Bafta!
Nu strica o prietenie adevarata pentru o relatie, o prietenie adevarata va ramane pentru totdeauna, o relatie rar ramane pentru totdeauna mai ales ca nici nu sti daca el va fi persoana cu care iti vei face un vitor... Preferi ca peste 2 3 ani sa te uiti cu ura la el pentru ca totul s-a terminat intre voi sau preferi sa il ai alaturi de tine ca cel mai bun prieten in continuare? aici depinde de tine
Spune-i, nu îl săruta ca apoi să își facă alte impresii, spune-i direct, că vrei o relație cu el!
Daca si mie mi-ar placea fata as ramane foarte placut surprins! Saruta-l nu ai ce pierde!
Daca iti da semne ca te place, fa-o, asta e ceea ce si-ar dorii oricine ) daca nu te place si faci asta o sa isi faca o parere proasta despre tine etc. deci nimic de pierdut. DO IT \m/
Daca el, ochi lui privirea lui sia sa mai departe iti zic ca simte ceva pentru tine, aduncia da. Da de fapt ce mai stam la taclale sarutal sigur o sa fie bine ai incredere.
Iti spun sincer, e o idee SUPER. Nu ai ce sa ceri mai mult din partea unei fete. E semnul suprem ca te place. Sa-i spui totusi ca nu vrei sa te joci si ca iti doresti pe bune ceva serios, sa nu creada altceva (sa nu uiti asta). Eu am practicat metoda asta cu fetele care le trebuia un impuls si a mers DE FIECARE DATA.Incearca totusi sa gasesti locul potrivit, cand sunteti doar voi, sau poate sa fie si altcineva langa, dar sa nu aiba treaba cu voi. E o miscare extrem de romantica, din punctul meu de vedere (am un punct de vedere foarte solid sa stii). Deci GO FOR IT! Mult noroc
Zic sa incerci doar daca tu si baiatul aveti de la 14 ani in sus. Daca e mai mic s-ar putea sa nu poata saruta si sa se supere
linarkfts întreabă: