Ai renuntat la prieteni, la obiceiurile care le-ai avut, pentru ce? pentru el? dragostea trece, prietenii raman. acum ca te-ai trezit si tu la realitate si iti dai seama ca esti o simpla papusa pentru el, realizezi ca esti numai tu. nimeni in jur. dragostea e mare, dar si libera. doar unui prizonier, sclav, i se lua libertatea, si atunci era prin 1800. am evoluat, nu? asa se spune. pacat ca tu si multe altele ne aratati ca tot oameni de pestera suntem. pleaca de langa el, refa-ti viata, refa-ti relatiile cu prietenii tai. nu te plange pentru ce ai acceptat.
Buna!
De ce nu te desparti de el? In cazul asta nu ai ce sa mai faci. Nu tine cont de ce iti doresti si te controleaza, ceea ce nu e deloc normal intr-o relatie. Nu stiu daca are sens sa discuti cu el si sa ii explici anumite lucruri pentru ca am impresia ca nu o sa inteleaga.
Nu are dreptul sa iti interzica nimic. Iar gelozia dusa la extrem e fie o dovada ca nu are incredere in sine, fie una ca te inseala. Chiar iti doresti sa fi controlata? Sti ca de obicei chestiile astea duc mai departe la violente fizica? Crezi ca merita?
Te tine ca pe un animal in lesa si tu raspunzi la comenzi.
Da, te foloseste si nu poate sa aiba destula incredere in tine incat sa te lase sa iesi cu prietenii.
Eu as spune ca daca nu mai e "le fel ca inainte " lucrurile nu vor fii mai bune pe parcurs.Noroc.