anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp nu pot trece peste faptul că nu pot fi cu persoana pe care o doresc. Până acum nu am mai avut o așa conexiune cu o persoană și poate asta este cauza. Am avut relații și nu am avut niciodată acest sentiment la început. Am toți banii pe care îi doresc și nicio grijă în viață, dar problema asta îmi seacă inima. Motivul pentru care nu poate exista nimic este că ea deja este într-o relație de foarte mulți ani cu familie etc, obligațiile de familie pe care le știți și voi, iar chiar dacă soțul este un netrebnic total absent nu poate renunța, iar eu nu pot fii mai mult decât un prieten. Cum pot trece peste chestia asta? Este mult mai greu decât pare...noaptea nu am somn, iar ziua încerc să ma focusez total ce ceea ce fac ca sa nu mă gândesc la ea. happy

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roaga-te lui Dumnezeu sa iti curateasca mintea cu sangele Mantuitorului Hristos de idolatria pentru acea persoana si sa te ajute sa respecti pruma poru ca si sa il iubesti cel mai mult pe Dumnezeu.El ne-a creat pentru El si e gelos daca afeciunea nostra cea mai puternica nh se indreapta sore El. Daca il. iubim cel maimult pe El, ne elibrreaza de suferinta idolatrizarii oamenilor.Si evita orice cintac pe viitor cu obiectul idolatriei si roaga-te ca la momentul pe care El il considera potrivit sa aduca in viata ta o persoans libera care El stie ca ar fi potrivita ca sotie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai incercat sa o cuceresti?
Fa abstractie de familia ei, si fa-i o curte ca la carte.
Nu e frumos ce te indemn, dar in dragoste trebuie sa fii egoist.

| OldSoul a răspuns:

O sa treci greu... Nu prea exista o cale usoara.
Dar exista si o parte buna, a-2-a oara nu vei mai face aceasta greseala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh, toti avem cate o chestie de asta de ne seaca...

Unele lucruri trec mai greu, pur si simplu. Dar asta nu inseamna sa te lasi prada sentimentelor tale. Cred ca ratiunea e cea care ar trebui sa aiba cuvantul decisiv aici.

In plus, noi de multe ori ne indragostim de oameni pentru ca nu ii cunoastem in intreg contextul vietii lor, ci doar vedem o imagine pe care o afiseaza in relatia cu noi. Mintea ne inseala de multe ori.

Tot ce pot sa spun este sa ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută alta că tu nu exiști pentru aia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ea există doar soțul ei.

| vodami92 a răspuns:

Ei cine nu ar vrea! dar nu e asa de simplu!