Nu cred ca exista nicio pastila sa o ia inainte dar cel mai bine nu iti dai drumu' in ea si gata si daca ea face asa ceva e un lucru josnic sa ti un baiat langa tine cu forta. asta e parerea mea... Bafta :*
Inainte nu stiu daca este da ii poti da pastila de a 2a zi dupa ce are loc actul sexual!
Fa'o cu ea si imd dupa ofera'i un pahar cu suc in care sa dizolvi pastila de a 2'a zi.trb sa'i dai in max 72 ore dupa actul sexual care poate fi si neprotejatsau daca nu ai incredere da'i una'n gura si un sut in cur urandu'i "drum bun"
Pastila de a 2 zi (sunt de fapt doua) prima se ia in 24 de ore de la incident, si a 2a dupa 12 ore.si nu e deloc bine pentru organism.si mai este si scumpa ~70 de lei asa ca nu te-as sfatui. Mai bine prezervativul, verificat apoi.
Stiu cum este cu oamenii care se autoinvita la tine acasa indiferent unde stai.Am si eu o colega de clasa care face exact la fel : Vezi ca vin la tine vineri.(tin sa precizez ca nu imi e prietena). sfatul meu este sa le zici oamenilor de genul acesta :Nu am timp, imi pare rau, dar a intervenit ceva....sau daca fac magaria si intreaba " cand pot sa vin la tine?" le spui scurt : cand te invit.si ai rezolvat. abia atunci or sa inteleaga si ei! A: CAND POT SA VIN LA TINE? B: CAND TE INVIT!
George0197 întreabă: