| Andreeaa20 a întrebat:

De ceva timp prietenul meu a devenit plictisitor şi relatia noastră nu mai merge şi ieri am ieşit cu alt băiat.
Prietenul meu a aflat şi a spus la toti prietenii lui că eu sunt cu*va. Nu mi se pare corect să mă jignească aproape toți si-au făcut o părere proasta despre mine.
Cum să le demonstrez că nu sunt ceea ce cred ei?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

A avut dreptate,desi eu nu folosesc termenul curva in situatia asta si tarfa, curva e o prostie misogina, o fata care nu este intr o relatie si ii place sexul cu necunoscuti sau iti vinde trupul pe banii, dar in cazul tau esti tarfa, nu o spun eu si dex

tărfă f. femeie neonestă. [Vechiu-rom. tearfă, zdreanță, cârpă (de origină necunoscută): raportul sensurilor e analog cu cel din buleandră].
tărfă f. femeie neonestă. [Vechiu-rom. tearfă, zdreanță, cârpă (de origină necunoscută): raportul sensurilor e analog cu cel din buleandră].

| RusuRoxana379 a răspuns (pentru RAY):

Nu vei avea parte de o femeie veci!?

| RAY a răspuns (pentru RusuRoxana379):

Ti ai creat cont sa imi raspunzi, cine se asemana se aduna

| Goete a răspuns:

Da-l in Judecata.
Ia-ti un avocat bun si cere-i indemnizatie.

Dar am o intrebare, pentru ca vrei sa "demonstrezi" - El cu ce a demonstrat?

| LordCristobal a răspuns:

Păi nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic și nu trebuie să îți pese ce zic alții despre tine.Pai daca prietenul tau te-a făcut curva înseamnă că are un caracter prost și chiar nu te merita.Nu e frumos să îți jignești foștii parteneri cu care ți-ai împărțit intimitatea.Iar ceilalți care te jignesc sunt oi bete care funcționează ca după turma.
Dar vezi că nici tu nu ai procedat corect. Daca prietenul te plictisea trebuia sa te despărți de el și să nu ieși cu alt băiat atâta timp cât erai într-o relație. Data viitoare sa nu mai faci din astea.

| Vântulalb a răspuns:

Ai gresit iesind cu alt baiat desi esti intr-o relatie.
Acum ce vrei sa dovedesti?

| 1997onur a răspuns:

Un om care te iubește cu adevărat nu te vorbește pe la spate și nu te face în tot felul și cum ii vine în gură ar trebuie să-și dea seama ca în fața lui nu sta oricine sta omul pe care îl iubeste cu adevărat dar el nu te iubește cu adevărat asta este clar.

| haileewatson a răspuns:

A exagerat si e nesimtit, dar si tu ar fi trebuit sa-i spui ca iesi cu un alt baiat. Macar puteai sa-i zici ca te vezi cu un amic. Nu trebuie sa le demonstrezi nimic lor, desparte-te de el daca tot nu mai merge relatia.

| Javva a răspuns:

Nici tu dar nici el nu a procedat cam bine, intr-adevar a fost urat ca te-a facut c#rva. Puteai frumos sa te desparti de el din bun simt si sa-i explici ca nu mai merg lucrurile ca abia apoi sa iesi cu baiatul ala, dar nu sa procedezi asa, ti-ai cam batut si tu joc de el ca daca nu iti mergea combinatia cu tipul cu care ai iesit mai mult ca sigur te intorceai la iubitul tau, are si baiatul dreptatea lui dar in societatea in care traim, mereu femeia este sfatuita si protejata atunci cand greseste pe cand baiatul era condamnat si facut in toate felurile daca era invers.

| Allemando a răspuns:

Să-l lași.