Tu o cunosti mult mai bine ca noi si poti alege cadoul potrivit. Daca e o fire romantica un trandafir cu un ursulet de plus o vor incanta, insa depinde de ea. bafta:*
Depinde de gustutile fetei daca este o fata care se aranjeaza mult iai o bijuterie sau alte chestii. Tin sa-ti spun ca parfumurile nu se dau la fete, bine doar adac bate apropuri sau daca stii ce parfum adora in rest NU. Deci cum spuneam o bijuterie, scoateo in oras, un buchet de flori, ceva frumos si romantic. Nu pot spune prea multe pentru ca nu cunosc fata respectiva. Eu sunt genul de fata care sta o ora in oglinda inainte de a pleca undeva si bijuteriile sunt sfante pentru mine. Dar nu stiu nimic de persoana respectiva. Daca vrei contacteazama in privat sau adauga "dienutzaskumpik" in lissta si te voi ajuta mai mult.
Ti-as recomanda sa-i iei un buchet de flori poate chiar trandafiri si o felicitare sau ceva in gen` in care sa scrii ceva din suflet; x
Ia-i ceva pe care sa il poarte un un lant un inel si cativa trandafiri si atunci cand il da-i sa fiti undeva la malul unei ape ii spui cateva cuvinte dulci si eu zic ca o sa ii placa dar tine-o in suspans pana in ultimul moment si o sa fie bine succes.
Eu cred ca nu trebuie sa ii cumperi un cadou scump, daca te iubeste cred eu ca nu conteaza ce ii oferi, ci gestu facut... ii poti cumpara un plus si un buchet de trandafiri, dar nu uita sa ii spui cat de mult tii la ea si ce inseamna pentru tine, si sunt convinsa ca pentru ea acel moment va ramane o amintire placuta.Succes
Hhmm romantic si iarasi romantic trebuie sa gasesti tu ceva fi inventiv poate un trandafir rosu cateva cuvinte proprii prin care sa-ti exprimi gandurile dar sa le inteleaga si ea cred ca ceva simplu ii cel mai bine nu te apuci acum de lanturi inele s. a. m. d daca as fii in locul tau nu as stii pe care idee sa o aleg gasesti tu ceva BAFTA
Eu sunt fata, si eu as prefera o bratara, sau un colier, dragut, pentru fete asta inseamna ''ca tu o socoti eleganta'' incearca, eu stiu precis ca o sa-i placa
linarkfts întreabă: