| bebemik17 a întrebat:

De ceva timp sunt tot bolnava.am avut cistita si am avut tratamente cu antibiotice zanocin, ovule (poliginax si inainte cu cervugid), urinex, tinizol si exact cand am terminat tratamentul asta am avut probleme cu amigdalitele si am luat alte antibiotice ospen, eritromicina, eurespal...bineinteles prescrise de medic. in urma cu 6 zile am inceput sa iau anticonceptionale logest cand ar fi fost normal sa fie prima mea zi de ciclu. dar nu cred ca a fost un ciclu regulat. m-a tinut doar 2 zile si foarte foarte putin iar lichidul nu era rosu cum ar fi normal ci maroniu. am avut ultimul contact sexual neprotejat acum 13 zile si nici nu aveam tratamentu cu ac. acum nu stiu ce sa zic? de ce nu mi-a venit ciclul? sunt oare insarcinata sau poate fi din cauza excesului de medicamente din ultimul timp? mai am 15 zile pana termin blisterul cu ac si mi-e frica ca la pauza de 7 zile nu o sa imi vina sad( am folosit metoda naturala de protectie...coitul intrerupt dar totusi mi-e frica sad( se poate totusi sa mi se fi dereglat din cauza antibioticelor sau ac sau mai probabil sunt insarcinata? va rog ajutati-ma

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Putin probabil sa fii insarcinata. menstruatia pe anticonceptionale nu e normala, poate fi redusa cantitativ, scurta si mai inchisa la culoare. Fa-ti un test de sarcina si te vei linisti.