Nu prea putem sa ne controlam visele. De multe ori cand ne gandim mult la o persoana pe parcursul zilei, o visam. Chiar daca nu te-ai gandit concret ca faci sex cu el, pur si simplu acolo te-a dus creierul. Daca vei incerca sa iti induci sa nu il mai visezi, te vei gandi in continuare la el si poate tot il vei visa.
Banuiesc ca este o persoana importanta in viata ta cu care iti petreci multi timp. Nu cred ca vei visa asta prea mult timp si intr-un mod repetat, va trece si aceasta perioada.
Probabil esti la varsta in care te maturizezi si incerci sa descoperi lucruri noi.
Visele de noapte sunt infleuntate de subconstientul noastru si de gandurile noastre de peste zi.
Poti scapa citind din Biblie si ducandu-te la preot sa stai de vorba cu el. Homosexualii nu vor intra in Rai.
Exista o zona temporara. Verifica raspunsul meu de la aceasta intrebare pentru mai multe detalii :
https://www.tpu.ro/......eva-nu-ar/
Adica tu imi scrii, eu citesc si tu imi dai seen? Bine, dar alta data sa nu imi mai comentezi...
Poti sa bagi in visul tau si o femeie? Adica voi doi si o femeie?
Macar mai bagi speranta...
Cel mai bun raspuns
Se intampla deoarece te atrage fizic, sau te gandesti prea mult la el. Ca sa rezolvi problema trebuie sa o faceti in realitate
anonim_4396 întreabă: