| 4Alee a întrebat:

De ceva vreme, cand ma duc in clasa la verisoara mea, care este pe acelasi hol cu mine, in clasa ei este un baiat, care, de fiecare data cand ma duc la ea, ma priveste incontinuu, de parca nu ar mai vrea sa isi ia ochii dupa mine, iar cand ma uit la el, isi schimba repede privirea in alta parte. Vorbeste si se comporta foarte frumos cu mine. Acum cateva zile, i-am dat oracolul sa mi-l completeze. El nu are prietena, din cate stiu eu, ca asa mi-a raspuns la o intrebare de acolo, care suna cam asa :,, Ai prieten/a?"; si mai la fiecare intrebare de-a mea, imi punea la fiecare raspuns de-al lui,,:X". De obicei, la intrebarile cu id-ul si nr de telefon, nu ti le dau nimeni (mai ales la cel cu telefonul), iar el mi-a lasat si nr lui, si id-ul. Mai nou, am aflat ca ieri si-a facut o prietena, nu una chir asa de draguta, si numai eu cred asta, iar cand ma vede, nu inceteaza sa faca acelasi lucru, dar eu nici macar nu ma uit la el, asa cum faceam inainte. Eu cred ca face asta doar ca sa ma faca geloasa. Cam vreau sa ii spun ce simt pentru el, adica ca il plac (eu nu sunt o fire deloc timida, mai bine zis una indrazneata )Voi ce sfat imi dati? Sincer (si mie imi cam place de el )
.

3 răspunsuri:
| Geany_7021 a răspuns:

Pai eu cred ca daca si tie iti place de el (pentru ca lui ii place din ce ai scris u mai sus) ar trebui sa stati de vorba da-i de inteles ca poate ai fi interesata de o relatie cu el, vezi cum se poarta si cam asta e situatiawinking.

| catafreestyle a răspuns:

Pai eu cred ca el te place.
dar a vazut ca nu il bagi in seama si a gasit alta
si parerea mea e ca ar trebui sal mai lasi un pic sa vezi cum ii merge cu noua prietena

| Adda_5780 a răspuns:

Cred ca si el te place, dar daca tu nu i`ai dat vre`o speranta thinking Nu conteaza prietena lui acum. Daca te-a placut intr-un interval scurt nu are cum sa isi modifice sentimentele si cred ca ar rtebui sa ii spui pe mess, sa ii afli si lui parerea. Daca el chiar tine la fata acea nu cred ca o va "lasa"pentru tine. Dar si eu cred ca vrea sa te faca geloasa xD. Vezi cum stau lucrurile intre ei~si intre voi. Cand veti vorbi incearca sa nu ii lasi vre`o cale de scapare gen stai sa ma mai gandesc pentru ca inseamna ca nu e sigur de ceea ce simte. Vezi cum faci sa itri fie bine si ai incredere in tine, nu te lasa calcata in picioare si gfandeste`te ca o sa mai fie si un altu`batting eyelashes. big hug succes.