Ca sa nu va mai certati din prostii,nu mai fa prostii,sau ma rog,nu mai faceti prostii.
Inteleg ca va iubiti,de ce glumele par sa aiba un sfarsit penibil cand intentia cu care le faceti e una buna?
Acum,cat sunteti fericiti unul cu celalalt ar trebui sa fiti numai ras si bucurie,are grija viata sa va umple de probleme mai tarziu,nu le provocati singuri.
Tu gandesti corect,asa se iau deciziile,iti spui parerea,isi spune parerea si,in final decideti.
Ca sa iei tu hotarari,numai in baza faptului ca tu esti barbatul e o moda depasita de mult!
Inceteaza sa faci prostioare,cand se intampla gaseste cuvintele potrivite s-o faci sa inteleaga ce intentionai si sa nu va amarati de pomana si explica-i ca,intr-o relatie sunt doi,amandoi participa la ea,nu numai tu,amandoi aveti cap si inima si amandoi ganditi si simtiti.
Cu calm si multa dragoste o sa reusiti sa va gasiti ritmul vostru si felul de a va comporta unul cu celalalt,certurile numai va indeparteaza! Cu cat mai multe,cu atat mai mult va indepartati.
Nu e stupid sa va iubiti asa mult si sa ajungeti sa va despartiti dintr-o prostie?
Faceti un nou inceput, fiti unul pentru celalalt si dati tot ce-i mai bun in voi!
Mult, mult noroc!
Salut,
In primul rand ea nu are dreptate, nu conteaza daca tu esti barbatu. o decizie / solutie / etc trebuie luata la comun acord sau trebuie facut in asa fel sa fie bine pentru amandoi... Sincer sa fiu si eu am aceeasi problema cu iubita mea, ne certam din nimicuri dar in maxim 30 de min suntem cei mai fericiti si intr-un fel pentru mine e bine ca ne certam pentru ca imi dau seama pe zi ce trece ca vreau sa fiu si mai mult cu ea. In cazul tau nu stiu daca este doar o perioada care va trace sau daca ea deja a gasit pe altcineva sau etc., de astea timpul va avea grija... 2 sfaturi iti dau : 1. Fi exact cum esti tu, adica nu vreau sa te schimbi sau chestii din astea. 2. Un singur lucru iti cer, inainte sa zici ceva punete putin in locul persoanei si vezi daca ar suparaua. Ceau
Grow up?
Cred ca va vedeti prea des si din lipsa de altceva incepeti sa va certati din banalitati. Ia propune-i putin time out. Eventul cand mai apar conflicte din nimic incearca sa cedezi primul, de dragul relatiei, chiar daca ea nu are dreptate insa nu face din asta un obicei. Pana la urma, dragoste cu sila nu se face.
Salut Hai sa incep cu sfarsitul intrebari tale Si fii atent la ceea ce iti spun si sper sa pui in practica"Macar Din Curiozitate sa vezi daca iese ceva! Ceva frumos in asa fel incit sa nu va mai certati! In primul rin Vreau sa te sfatuiesc sa nu o mai minti Sa nu mai faci glume proaste in asa fel incit sa o iriti! Sa ai incredere in ea! Sa nu i faci prea multe reprosuri! Sa nu o gasesti numai pe Ea cea care greseste mai mult! Fara prea multe gelozii! si ce sa ti mai spun Din cind in cind mai cumarai si tu cate o floare Un Gest frumos cu care sa o surprinzi frumos Ok? Hai incearca sa aplici aceste sfaturi o perioada de timp si crede ma ca relatia va merge in continuare! Si as mai vrea sa ti spun ceva Daca ea este cea care nu prea mai este multumita de tine si tot timpul este nervoasa si nimic nu i mai convine cred ca ar fi cazul sa te gandesti daca nu cumva este momentul sa treci la next girls!Succes!
Esti prost man,chiar esti barbat nu cred asta.
Daca era o relatie klumea,eu cred ca deciziile le puteati lua amandoi.
A gasi singur solutii si idei,nu cred ca va merge treaba asta.
Daca tu nu sti ce isi doreste si ce gandeste aceea persoana de langa tine,esti un om pierdut atunci si relatia sta sa cada.
Poate esti imatur sa ai o relatie stabila, nu ai atins aceea maturitate necesara, mai ales ea daca foloseste cuvinte de astea.
Bun. Ar trebui sa nu mai dai asa o mare atentie certurilor prostesti, vorbiti mai putin pe mess ca asa va spuneti tot pe internet si se ajunge la cearta neavand ce face, plictisiti. ce ziceti " Hai sa ne certam" NU! Rezolvati aceasta problema in urmatorul fel " 1. Nu mai cauta motive banale de cearta, si nu o mai lasa nici pe ea sa infloreasca prostia. 2. Ai grija sa n`o scapi din mana, si verifica sigur daca ea te mai iubeste la fel de mult ca la inceput. ca nu degeaba da si ea roade certurilor". Ai mare grija! Succes :*.
Nu are dreptate. Ce are daca esti barbatu'? Si ea ar trebui sa gandeasca. Daca tu esti barbatu asta nu e o scuza. Ar trebui sa-si apuna si ea punctu de vedere
Mel asta se potriveste perfect;)
http://www.youtube.com/watch?v=7NQ8OCcQ3LA&ob=av2e
Remusopen întreabă: