Poate iti iasa un cos sub piele si ala e dureros, daca era infectie trebuia sa ai mancarimi in zona respectiva
Poate ai răcit la ovare, și durerea coboară spre vagin, ți ai început viața sexuală?
Ar fi nevoie de mai MULTE informaţii/detalii : vârsta, perioada ( de când te doare ), dacă te doare şi ziua ( sau doar noaptea ), dacă ţi-ai început viaţa sexuală ( şi de cât timp ), dacă ai ciclu REGULAT ( deci timp de cel puţin 6 luni să-ţi vină la acelaşi interval/număr de zile ), dacă ai avut RECENT un contact sexual ( eventual dacă penisul partenerului e prea mare pentru tine ); senzaţii de usturime şi/sau mâncărime ( la urinare, şi nu numai ), eventuale scurgeri vaginale ( dubioase ), senzaţie de durere abdominală ( zona ovarelor/pelviană ); eventuale tratamente medicamentoase ( luate recent ), etc.
Nu mai întreb de masturbare intravaginală ( cu diverse obiecte )...
Dacă discutăm DOAR aşa, la cazul GENERAL, atunci SUSPECTEZ o eventuală "răceală" ( aşa cum spunea şi cristidinbucuresti )!
Dacă mai dai şi alte DETALII, încerc un răspuns mai CONCRET!
Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!
Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai intim şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!
Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!
anonim_4396 întreabă: