Hai sa-ti dau un exemplu : Cand lovesti un prieten si el nu mai vorbeste cu tine iar tu iti ceri scuzee si esti asa dragut cu eel si el e nepasatori si nu si nu si nu...te saturi sa tot incerci.
Tu cand erai nepasator si ea era indragostita pana peste cap de tine probabil nu i-a convenit. Nu probabil sigur nu i-a convenit. Daca primesti iubire si nu dai iubire persoana respectiva o sa se simta ranita si o sa inceteze sa mai puna suflet sau o sa se prefaca, ca face asta.
Te plictisesti sa tot incerci. Ea asteapta sa nu mai fi indiferent. Te pedepseste intr-un fel si o cam meriti. Eu zic sa vorbiti. Daca vorbiti si va spuneti ce simtiti si cine a gresit si cum a gresit o sa fie mai bine. De ce sa pierdeti 5 luni de relatie pentru un hop?
Tot ce pot sa spun e ca o femeie trebuie sa o ai mereu la picioarele tale (la figurat dupa cum se spune).Nu trebuie sa te faca o femeie sa suferi pentru ca suferinta din dragoste e cea mai rea crede-ma! Succes pe mai departe si sa va iubiti mult!
Buna!
Trebuie sa ai incredere in ea.Trebuie sa o iubesti, respecti si sa ii acorzi libertate si sa nu mai exagerezi cu gelozia.
Cu multa rabdare si ratiune o sa reusesti!
O zi buna!
Ar trebui sa nu te mai enervezi atat de repede si nu mai fi atat de rece cu ea daca spui ca o iubesti atat de mult. Daca ea vede ca tie nu iti convine nimic este logic ca a inceput sa devina indiferenta, arata-i cat ti la ea si sigur relatia voastra va reveni la normal.Succes!
Stii vorba ea, roata se invarte. ai fost rece cu ea cand te iubea, acum e invers. nu-ti convine, nu? incearca s-o recuceresti, tu o cunosti cel mai bine. asta in cazul in care n-ai pierdut-o deja
Ciao.
Cea mai buna solutie si singura, in opinia mea este de a discuta cu ea... Eu zic sa iesi cu ea in parc si sa ii spui exact ceea ce ne-ai spus noua. Ca o iubesti, si nu iti place sa fie indiferenta. Si poti sa ii spui sa incerce sa se puna in locul tau pentru a realiza cum te simti.
Daca discutati serios si va iubiti aman2 vei vedea ca totul va fi bine iar tu te vei simti mult mai relaxat.