anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva vreme sunt indragostit de o fata, timida, rusinoasa si nu stiu cum sa o abordez.Si eu sunt cam rusinos, dar nu stiu ce sa fac...nu am avut nici o conversatie importanta cu ea.Help please!

7 răspunsuri:
| RikarDo a răspuns:

Crede-ma ca as intrebao pe net, fiind ca una e ON-Line si alta e Face-2-Face dar nu cunosc pe nimeni din anturajul ei ca sa imi dea macar un ID de mess...

| RikarDo a răspuns:

Si daca se va supara ca o intreb asa ceva? Cine ramane cu inima sfasiata? Eu.

| RikarDo a răspuns:

Nu este colega cu mine, uneori se uita lung dupa mine, zice ca'i plac ochii mei.Nimic mai mult...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intereseaza-te ce ii place sa faca. ce obiceiuri are. ce muzica ascultta. ce face in timpul liberhappy
incepe o discutie despre asta spune-i "vai cemi palce sa fac aia." si de acolo o sa incepaa discutii.incearca prima data pe mess sai pui intrebari mai indecente. pozitii preferate locul unde ar vreaa s-o faca prima data sau daca a facut-o unde a fost.si chestii de genu iar apoi continuui in realitate.si eu eram ff timida dar am inceput sa vb de chestii de genu te simti mult mai bine crede-ma.si tipa o sa-ti raspunda nu cred ca s-ar supara.incearca:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt o fata foarte rusinoasa si timida, eu as zice sa faci cumva si sa intri in conversatie cu ea intr-un mod, mereu cand o vezi pentru ca sigur ea asteapta sa o bagi in seama si sa faci tu primul pas

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa mai lasi din rusine si intra in conversatie cu ea fa-o sa se simta ca esti langa ea fai pe plac si ai sa vezi ca o sa te iubeasca dai de inteles ca tii la ea

| deya_7686 a răspuns:

I_kyss_yu id pentru cine vrea sfaturibig grin