E posibil sa fie timida, ori sa nu stie ce sa vorbiti. E normal la prima intalnire, pentru ca e diferit fata de fb.Adica o sa fie doar zambet si putina vorba, intelegi tu.Eu zic sa te joci putin cu ea (sa o gadili, sa te joci cu parul ei, sa o iei in brate), sa te o faci sa se simta mai libera. Poate ca ii e rusine sa nu faca o impresie rea. Cine stie! Tu stii cel mai bine cum se comporta si ce fel de fata e! Dar e si posibilitatea sa nu-i placa.Dar daca pe fb e intr-un alt mod, e activa si toate cele, nah, nu e asta! Deci incearca sa fi degajat, sa vorbesti cu ea, sa te joci cu ea, sa o faci sa se simta libera in preajma ta, sa-si dea drumu. Srry de exprimare. =]]] Succes!
Tu fi un bun interogator apoi cand te saturi de intrebari iti iei ramas bun, aia mai trebuie sa creasca ca sa invete cum se comunica cu lumea exterioara
Bai Valy, roag-o sa deschida ea un subiect, explica-i ca nu din rea intentie esti asa de "orator" si daca se simte sufocata, cateodata, sa-ti spuna ca nu te vei supara. Inceara si tu sa te controlezi si vorbeste despre ceva ce ai place ei. Trage cu ochiul pe facebookul ei, da-ti seama ce anume o intereseaza si treci la atac, cauta sa folosesti putine cuvinte deoarece, fiind timida, o sa uite tot ce ai intrebat, succes!
O floare(in caz ca-i plac florile) si un sarut(in timp ce ii tii mana pe obraz).Mie mi se pare ca e mai timida atunci cand e in preajma ta fiindca te place si nu vrea sa te deranjeze cu ceva.Pe internet scapa de inhibitiile acestea.("oare arat bine?" "de ce se uita asa?" "ce sa zic?")
Nu te grabi, poate fata nu vrea o relatie sexuala, poate se simte putin ciudat cand va intalniti. Daca spui ca se plictiseste, mergeti sa faceti ceva, jucati Bowlilg, mergeti la o piscina si innotati, mergeti la un spectacol, un film, tine-o in brate, fii romantic. Bafta!
Poate esti prea iute, fii mai linistit si vorbeste calm. Am mai dat un raspuns de genul asta, voi exemplifica ideea pe povestea ta.
Vorbeste despre filozofie & pshihologie sau chiar si biologie, astronomie, da-i de vorba, dezbateti subiecte. Acum depinde si de fata, daca e prostuta sau inteligenta.