PepsSii spune-i draga ca il placi altfel o sa il pierzi odata pentru totdeauna nu lasa sa iti treaca printre degete eu unul nu mai am nev de prietena de cand cu o depresie ai grija totusi sa nu te raneasca atunci va fi rau daca intr-adevar tii la el
De tine, ati mai fost impreuna si in plus prietena ta e grasa si e pocaita daca ii pune mana pe umar nu inseamna cine stie ce, si prietenul meu mai atinge alte fete dar stiu ca pe mine ma vrea deci stai linistita ca tu esti preferata llui
Ori asa e comportamentul lui si tu crezi ca se da la ea dar ai tu doar o impresie ca esti geloasa ori ii place de ea chiar daca e ea asa nu ai de unde sa stii pentru ca unora le place si fiecare are gusturile lui... oricum daca iti place intreaba'l si tu daca ii place de ea si daca zice ca nu ai tu sanse
Poate baiatu are alte preferinte, si nu inteleg faza cu "pocaita"daca e pocaita care e problema? are o religie, sau poate u esti invidioasaca se da la ea? poate in ochii lui este mai fumoasa decat tine, a da si cu pocaitii eu nu inteleg e tot o religie asa ca"what is the problem?"si daca u esti ma grasa ca ea? sau mai urata? ti-ar place sa fi grasa si cineva sa rada de tine? mai usor cu discriminarile astea fato!
In primul rand:de unde ai dedus tu ca sunt eu pocaita[sunt catolica asa ca n-ai nimerit].In al doilea rand: grasa sau plinuta tot aia este.In al treilea rand ai grija cu"Shut Up adeladya! Arati mai bine cand taci decat atunci cand vorbesti"nu-mi amintesc sa te fi jignit asa stai dreaku in banca ta, fa o lume fericita si prefate ca nu existi sau eventual aruncate de undeva, m-ai vazut cumva cand arat cand vorbesc sau nu? nu cred, asa cataci dracu din gura_)_
P.S1 :Sari si u mai de sus ca sa-ti reuseasca
P.S2".Pentru ca el e ortodox si nu se uita la pocaita"Daca tu esti o increzuta nu inseamna ca toata lumea e.
@adelayda tine`ti comentariile pentru tine.Acum ca tu esti pocaita nu trebuie mie sa imi critici intrebarea.Pentru ca el e ortodox si nu se uita la pocaita.Dar daca thu esti mai cum naiba sa intelegi?!
Si nu am zis ca e grasa, e oleaca mai plinuta si in plus Shut Up adeladya! Arati mai bine cand taci decat atunci cand vorbesti! Fara reprosuri peace!
Eu cred ca de tine pentru ca din descrierea ta tu esti cea mai frumoasa.Si oricum nu cred ca se da la am2, poate vrea doar sa te faca pe tine geloasa. daca as fi in locul tau, eu i-as spune ce simt si ce cred si l-as intreba pe el daca ii pl ce mine sau de prietena mea, asa o sa descoperi singura ce vrea de fapt.
KatiMe27 întreabă: