Cunosc situatia, nu-l mai suna u, asteapta sa te sune el k sgur o va face daca te iubeste
Cunosc si eu situatia.Eu daca nu il sun si vede ca sunt foarte suparata imediat suna el, vine la mine isi cere iertare.
Sandra, next, degeaba incerci, eu cred ca deja cauta motive sa se desparta de tine si poate are deja pe altcineva.
Incearca sa nu il mai suni! Daca nu te suna sau nu stiu, iti face scandal ca nu l-ai sunat inseamna ca vrea sa va despartiti dar nu vrea sa fie el cel care sa iti dea papucii! Daca te suna... isi cere scuze, atunci e bine! Si daca va mai certati incearca sa-l linistesti, evident daca chiar nu esti vinovata!
Sincer se mai intimpla sa greses si eu cu vorba dar de cite ori greseste el tot pe mine face sa cada vina si din cauza la asta ma inervez i-am zis de citeva ori de asta dar oricum el esa basma curata
Plus problema lui e ca e cam mindru ca asta ma distruge as vrea foarte tare sa se schimbe
Prietenul tau e orgolios...dar iti zic eu ca te iubeste data viitoare cand va certati nu il mai suna tu sa va impacati...asteapta putin si o sa vezi ca o sa te sune el.
Bananacantareata87 întreabă: