| crina32232 a întrebat:

De citeva luni se intimpla ceva ciudat in relatia mea cu prietenul meu.Ne iubim,avem sentimente, insa eu sunt prea geloasa, sunt geloasa si pe faptul ca ia raspuns unei fete la o intrebare simpla.Sunt invidioasa pe el,ma enervez cind aud ca se duce cu parintii undeva in ospetii,la distractie,pentru ca singura nu am asa ceva, parintii mei sunt divortati si sunt peste hotare, iar eu sunt singura.Il invidiez pentru ca e solicitat de catre profesori, pentru efectuarea diferitor festivitati, proecte iar eu nu.Cind ma enerveaza cu ceva(dar asta se intimp,a de citeva ori pe zi) imi vine sa il omor, sa il bat, sa-i fac dureros.Acum citeva saptamini nu mai pot sa suport sa vorbesc cu el.Imi es din minti cind il ascult ce imi povesteste ca face, ii inchid telefonul si incep a plinge, tremur toata si nu inteleg de ce si ce se intimpla.Credeti ca trebuie sa consult un psiholog sau psihiatru?

2 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Incearca la un phiholog, el te ajuta cu ce problema ai tuwinking

| varcolaccc a răspuns:

Gelozia e o boala grea. Dar aici e si nu. Deci nu stiu eu zic sa vezi partea frumoasa a vieții nu sa te victimizezi ca nu rezolva nimic. Trebuie sa stii ca iti va veni si tie rândul la ceva maret. Macar spune-i lui ca te deranjeaza aceste lucruri si sa încerce sa le evite pe cat posibil. Ma rog in unele privinte, adica plecatu cu părinții sau activitățile cu profi nu ai de ce sa fi geloasa. Vezi ca asa o sa-l pierzi si nu o sa mai ai pe nimeni.