Da, trebuie sa consulti un psihiatru, ai o problema psihica care se poate agrava daca nu primesti ajutor cat mai repede.
Brigaela ai dreptate dar sa ne gandim ca ea poate sufera si din cauza lipsei de afectiune din partea parintilor si daca este la scoala poate sa consulte psihologul scolar care o va ajuta.
Lipsa de afectiune a parintilor poate favoriza boli psihice severe. Eu nu cred ca este rea sau ca face ceva condamnabil, cred pur si simplu ca este bolnava si trebuie ajutata sa se faca bine
Va trebui sa te auto-educi, sa iti impui sa nu mai fii asa, gandeste-te ca daca vei continua asa il vei pierde pana la urma, iar daca tu il iubesti asa cum sustii, nu cred ca iti va parea prea bine!
Gresesti enorm prin comportamentul tau.La un moment dat vei ramane fara prieten dar si fara prieteni(amici). Daca totusi ai.
In primul rand invata sa scrii corect.Cati ani ai(daca nu te deranjeaza si poti raspunde)? In legatura cu intrebarea: baiatul asta e nebun? Cred ca te iubeste prea mult de iti suporta toanele astea.Eu unul ti-as zice "pa" ca fete sunt cate vrei la tot pasul. Daca s-ar duce in oras cu o prietena ce ai face? Rar baieti ca el, respect! Cat pentru tine mergi la un control ca ai probleme!
E clar. Esti invidioasa pe el. Ce faci tu aici e gresit. Trebuie sa te consulti cu el. Si sa nu mai fi asa. Trebuie sa fi bucuroasa ca iubitul tau, te iubeste, si ca realizeaza multe lucruri. Nu mai fi asa geloasa. Daca ai incredere in el, nu mai te supara si nu il mai trata asa. Iubeste-l asa cum o face si el. Succes. Te pup:*
Degeaba ii spui tu ca o iubeste ca ea tot "bolnava" este! Spun bolnava pentru ca gelozia asta e! Toata lumea probabil e geloasa intr-o anumita masura dar nu asa cum spune ea aici.Raspunde sincer: ai putea fii cu o persoana ca ea?
Anonima17191 întreabă: