Este posibil sa pregateasca o despartire. Nu cred ca este suparat pe tine, dar probabil s-a plictisit de relatia, daca i-a scazut interesul.
Poate a fost ceva ce ai facut tu si care l-a deranjat, poate cineva a vorbit aiurea despre tine fata de el sau poate s-a intamplat ceva in viata lui personala care l-a afectat destul de mult si care i-a luat tot cheful de viata.
Posibilitati sunt foarte multe si noi nu avem de unde sa stim care este adevarata. Din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui sa iti faci mari griji in privinta asta. Sfatul meu este sa va despartiti. Daca va incerca sa te faca sa te razgandesti inseamna ca nu esti tu vinovata si s-a intamplat ceva in viata lui personala. In cazul in care va fi total de acord inseamna ca el te considera pe tine vinovata si oricum nu ai nimic de pierdut daca va despartiti si iti vezi de viata ta.
Mai exista o posibilitate si aceea ar fi ca el sa-si fi gasit o alta fata de care sa se fi atasat sentimental. Din nou, daca va fi de acord sa va despatiti poate fi si asta o explicatie.
Be smart and take care.
Fata mea, baieti sunt foarte ciudati cateodata, iti spun asta din propria experienta... Asa ca sfatul meu e sa nu te mai agiti atat pentru cine nu merita, si eu am fost in situatia ta si mama ce mai ma dateam cu capul de pereti de ciuda ca nu stiam ce se intampla si ce crezi? in final descoperisem ca el se saturase de mine si de aceea se si purta asa... asa ca incearca sa nu iti mai pese stiu eu greu dar cu timpul vei reusii
Buna!
Exista posibilitatea ca prietenul tau sa treaca printr-o perioada mai grea.
Distantarea poate fi cauzata si de dorinta de a se desparti de tine.
Ar fi mai bine sa va intalniti fata in fata ca sa discutati problema, sa-l intrebi fata in fata de ce se comporta asa.
Oricum, pot fi multe variante, degeaba ti-as umple capul cu ele ca nu e sigura nici una.