Eu zic sa ii faci cadou ceva personalizat (un tricou ar fi dragut sau chiar o cana ). Ii poti zice sa iti scrie orice mesaj doresti. Sau si mai dragut, scrie tu pe tricou cu diferite markere sau culori mesajul dorit. Va aprecia ca este facut de tine :* Te pop si mult succes in gasirea cadoului!
Un parfum ar fi o alegere buna. Daca nu ai un buget mare iti recomand Full Speed. Sau un ceas de mana.
Un ceas, cd cu muzica preferata, ceva ce il pasioneaza din hi-tech, o lanterna pe dinam, o trusa de scule, un pix mai deosebit, o rama foto digitala, um aftershave
Caciulita de Mos Craciun sau poti sa ii iei un parfum daca stii ce ii place sau o bratara personalizata
Cel mai "crazy" ar fi sa faceti un joc, sa il lasi putin afara, dezbracat aproape total, sa il lasi 1 minut, apoi sa il primesti inapoi, si sa il incallzesti
Un ceas ii poti cumpara. Baietii in general, sunt innebuniti dupa ceasuri. Sau un parfum. Intereseaza-te ce ii place si fa-il cadou. Sau ii mai poti cumpara un set de barbierit. Un set de argint, sau doar bratara/inel/lant/. Poti sa ii faci cadou o poza cu voi doi intr-o rama. Cam astea sunt ideile mele. Eu ii iau prietenului meu, un parfum
Ai putea sa ii dai ceva perosnalizat, de ex: o perinuta cu fotografia voastra, un tricou tot asa.Acum depinde si de cat timp sunteti impreuna si de multe alte aspecte. De exemplu daca sunteti imrpeuna de o perioada mai lunga(luni, ani de zile) si ati facut dragoste, poti sa il surprinzi imbracandu-te in craciunita sau lenjerie intima de craciunita si oferind un cadru de poveste(cu lumanari parfumate, vin) in preajma voastra.
Hmm, ce zici sa te imbraci intr-o craciunita sexy? O alta idee ar fi (daca exista asa ceva unde locuiesti tu) o fata de perna cu o poza de-a voastra imprimata, de preferat intr-un peisaj de iarna sau le poti combina si ii poti da ceva imprimat cu tine drept craciunita.
Mutubal întreabă: