Incearca sa discuti cu ea ce ai pe suflet, nu merita sa stai cu o persoana care nu iti arata ca tine la tine. Nu te-ai intrebat, poate ea nu tine la tine cum tii tu la ea?
Buna,poate ca e mai timida,poate vrea sa vada cat de interesat esti tu de ea. Unele fete au o oarecare retinere in a face ele primul pas. Daca tii la ea si observi ca si ea tine la tine si va simtiti bine impreuna, atunci ramai alaturi de ea si ofera-i timp ca sa va apropiati mai mult unul de altul, sa va obisnuiti mai mult...2 luni nu e foarte mult timp si inca sunteti in perioada de cunoastere,de apropriere, ai sa vezi ca cu timpul si ea isi va arata mai mult interesul, dar acorda-i timp.Sunt unele fete care sunt mai orgolioase sa stii si astept mereu baiatul sa faca primul pas,le place sa se lase de cele mai multe ori cautate.
Daca vezi ca mereu e asa, ai putea sa ii spui ce te deranjeaza, sa o intrebi pe ea direct de ce nu te cauta deloc daca tu nu o cauti si vezi ce iti spune.Sincer si eu eram asa in primele luni de relatie cu fostul prieten,imi placea sa ma caute,sa ma sune el si daca nu ma suna toata ziua,desi muream de nerabdare sa il vad si sa il aud,tot nu faceam primul pas,dar cu timpul m-am schimbat si nu am mai avut nicio retinere in a-l suna,a-i trimite mesaje sau sa ii cer sa ne vedem. Dupa ce m-am despartit de fostul,am avut o alta relatie si atunci eu eram cea care facea de cele mai multe ori primul pas si sa stii ca ma simteam foarte prost de multe ori cand vedeam ca el nu e asa de interesat cum sunt eu,la fel facea si el,daca nu il sunam o zi intreaga, nici el nu suna, de cele mai multe ori eu ii trimiteam prima mesaje.Si mi-am dat seama ca intr-o relatie amandoi trebuie sa contribuie si ambii in egala masura sa isi dea interesul,ai rabdare cu ea, daca ii pasa de tine, va face si ea ca tine.
Poate ca asa e felul ei! asteapta de la tine sa faci primul pas! Fa-o sa aiba mai multa incredere in tine! Dupa aceea isi va deschide si ea sufletul mai mult! :* Bafta
Asa sunt unele persoane nu au curajul sa faca primul pas dar nu te descuraja ca nu are rost vb cu ea si rezolva problema ca asta e o problema minora ce o ai acum asteapta ca ce e greu abia vine. UNDE ESTE DRAGOSTE SUNT SI LACRIMI nu uita asta vb cu ea caci conteaza foarte mult intr-o relatie sa vb intre voi si pentru cea mai mica problema.