| tooxicbrunette a întrebat:

De curaand. a revenit un baiat la mine in cartier. pana sa facem cunostiinta se tot holba dupa mine. sh` cand incerca sa se bage cu mine in seama. il ingoram. sh` intr-un final am facut cunostiinta. si tot se dadea langa mine. vbeam la tel. sh` pana cand intr-o zi eu m-am dus sa-l pup pe obraz sh` el a intors capu ca sa-l sarut si in timpu asta i-am dat o palmalaughing. iar a 2a am vb cu el la telefon. si-a facut curaj sh` m`a intrebat daca vreau sa ma combin cu el. evident ca am acceptat dar nu din prima. seara. cand am stat cu el p`afara. m-a luat cu incetu [exact asa cum vroiam eu] sh` m-a sarutat! era asa de bine. sh` am pus suflet in sarutu ala. dupa aia la cateva zile a trebuit sa plece la tara. si in prezent este tot l tara. si relatia noastra asa la distanta nu e tokmai buna e prea rece. si este stapan pe mine. si imi vbeste cam urat. iar eu eram obisnuita sa fiu stapana pe fostii meei iubitii. acu cu el. e ceva diferit. si m-am saturat de toate figurile lui. darr nu as vrea sa renuntz la el. sincer sadsad. iar cand o prietena d a mea ii spune lui ca sa se poarte mai frumos cu mine. el se enerveaza sh` imi zice ca vorr sa imbarlige multi ca relatia noastra sa se termine. vreau sa fiu mai indiferenta. dar nu stiu. ma pierd. iar daca o sa o tin tot asa. am sa-i dau papuuci. spre bineele mew. darr nu stiu. vr niste pareri. eu vreau sa-l tin sub papuc. [ps: e baiat d cartierrr ].

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Vrei să-l ţii tu sub papuc. aha. ideea e că dacă ţii cu adevărat la el renunţi la anumite obiceiuri cum ar fi " ţinutul sub papuc". De ce i-a spus prietena ta lui, şi nu tu? Vorbeşte deschis cu el şi spune-i că atitudinea lui nu îţi place, şi o să înţeleagă, dar vorbeşte-i cu calm.

| alone a răspuns:

Cunos si eu un baiat care seamana ft mt cu cel descris d tine! Nu stiu exact cum e cel p care il cun u dar cel p care il cun eu e cam asa: amuzant, dragut, inteligent si destul d smechier...baieti ca el st ft greu d tinu sub papuc in unele cazuri e chiar inposibil! vb cu el spune-i c simti, nu t mai lasa dominata ca oricum nu castigi nimic... daca t iub se va schimba daca nu va ramane exact asa cum e
MULTA noroc!

| pink07 a răspuns:

. el crede. ca il iubesti prea mult.de asta face ce vrea cu tine. nu il lasa. incearca daca iti spune sa faci ceva spune`i ca nu. atunci o sa vezi cum se intoarce roata. nu mai face tot ce iti zice el. incearca sa fi in fruntea relatziei voastre. daca e unu din aceia care se cred buricul pamantului paraseste`l asa zic eu. daca e un baiat mai linistit incearca sa faci ce ti-am spus totul va fi bine.
succes draga mea:*

| Frrramboise a răspuns:

Draga mea, si eu am patit la fel. din pacate nu s-a putut rezolva... el se purta tot mai urat cu mine, iar eu tineam la el tot mai mult! (da, stiu ca eram o proasta, dar asa e cand iubesti) si m-a facut sa sufar, si am plans de multe ori din cauza lui, dar apoi mi-am dat seama ca se prefacea doar, ca aia ca el sunt asa de draguti, la inceput, incat orice fata si-ar piede capul dupa ei, dar, dupa ce se plictisesc de noi, se poarta urat, si nu le mai pasa de sentimentele noastre,
bine, eu nu zic ca si prietenul tau e asa, dar daca e asa cum a zis eu, cel mai bine e sa va despartiti,(stiu ca doare, dar daca nu o faci tu, o va face el, mai devreme sau mai tarziu)daca nu e asa cum am zis eu, poate ca tine la tine si e posesiv, gelos, si nu vrea sa fii a altuia happy sincer nu stiu, dar nu incerca sa il tii tu sub papuc, macar de data asta!
mult noroc!