Vrei să-l ţii tu sub papuc. aha. ideea e că dacă ţii cu adevărat la el renunţi la anumite obiceiuri cum ar fi " ţinutul sub papuc". De ce i-a spus prietena ta lui, şi nu tu? Vorbeşte deschis cu el şi spune-i că atitudinea lui nu îţi place, şi o să înţeleagă, dar vorbeşte-i cu calm.
Cunos si eu un baiat care seamana ft mt cu cel descris d tine! Nu stiu exact cum e cel p care il cun u dar cel p care il cun eu e cam asa: amuzant, dragut, inteligent si destul d smechier...baieti ca el st ft greu d tinu sub papuc in unele cazuri e chiar inposibil! vb cu el spune-i c simti, nu t mai lasa dominata ca oricum nu castigi nimic... daca t iub se va schimba daca nu va ramane exact asa cum e
MULTA noroc!
. el crede. ca il iubesti prea mult.de asta face ce vrea cu tine. nu il lasa. incearca daca iti spune sa faci ceva spune`i ca nu. atunci o sa vezi cum se intoarce roata. nu mai face tot ce iti zice el. incearca sa fi in fruntea relatziei voastre. daca e unu din aceia care se cred buricul pamantului paraseste`l asa zic eu. daca e un baiat mai linistit incearca sa faci ce ti-am spus totul va fi bine.
succes draga mea:*
Draga mea, si eu am patit la fel. din pacate nu s-a putut rezolva... el se purta tot mai urat cu mine, iar eu tineam la el tot mai mult! (da, stiu ca eram o proasta, dar asa e cand iubesti) si m-a facut sa sufar, si am plans de multe ori din cauza lui, dar apoi mi-am dat seama ca se prefacea doar, ca aia ca el sunt asa de draguti, la inceput, incat orice fata si-ar piede capul dupa ei, dar, dupa ce se plictisesc de noi, se poarta urat, si nu le mai pasa de sentimentele noastre,
bine, eu nu zic ca si prietenul tau e asa, dar daca e asa cum a zis eu, cel mai bine e sa va despartiti,(stiu ca doare, dar daca nu o faci tu, o va face el, mai devreme sau mai tarziu)daca nu e asa cum am zis eu, poate ca tine la tine si e posesiv, gelos, si nu vrea sa fii a altuia sincer nu stiu, dar nu incerca sa il tii tu sub papuc, macar de data asta!
mult noroc!