| CarlaAnneMihaela a întrebat:

De curând a venit un băiat nou în şcoală, şi îmi cam place de el happy Aş vrea să ne împrietenim şi faza este că nu avem prieteni comuni, iar el nu prea iese singur pe afară. Ştiu că unele fete au trecut prin aşa ceva şi vreau să primesc un sfat, ceva... E mai mare cu un an happy + dau fundă, promit

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Buburuza -First time asigura-te ca se merita -Trebuie sa il cunosti mai bine.Tie iti place de aspectu lui. Vezi ca tipu poate e ok la vedere dar poate umbla cu magarii si daca pe tine te-a atras ce ce crezi ca pe altele nu le-ar atrage.Presupun ca mai ai prietene care il plac.Incearca sa te imprietenesti cu el sa vezi ce om e sa vezi daca e chimie intre voi si apoi mai vb :-p!

6 răspunsuri:
| cAtRy2002 a răspuns:

Hey! FA CE SIMTI PRICEPI! Ignora'l, vorbeste-i mie mi-a mers prima oara il saluti "buna" peurma ignora'l! O sa vezi ca daca o tii asa o sa iti zica el tie buna... tu incearca sa il ignori dar nu prea mult oke? Bft

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Stai linistita, si baietilor le pot placea fete mai mici, am spus doar ca sa nu ai o problema-n plus. Trebuie sa-l chemi pe undeva. Incearca sa va duceti mai intai undeva doar sa face-ti teme. Si inainte sa incepeti sau dupa ce terminati trage de timp, gaseste subiecte comune si intreaba-l despre el: canta la un instrument, are o formatie, etc. De acolo totul va veni de la sine! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce e nou este frumos.

| 26Geo a răspuns (pentru cAtRy2002):

Tie,dupa ce ati facut-o,dupa cat timp te-a ignorat el? Revenind la problema ei, eu te sfatuiesc sa-l atragi cu privirea, adica sa nu te uiti prea insistent, doar "tragi" cu ochiul, ca sa spun asa.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartea te mai atrage sau mergi la scoala doar ca sa vezi ce mai e nou in materie de masculi?

| CarlaAnneMihaela explică (pentru anonim_4396):

Până la urmă cred că şi ţie ţi-a plăcut de cineva când erai în liceu sau la şcoală, aşa că nu comenta thinking Era o întrebare, dacă nu îţi convine nu mai răspunde.