Ştii, de multe ori în viaţă trebuie să alegem şi varianta mai grea, adică să o laşi baltă, dar nu prin jigniri sau palme căci acestea sunt semnele slăbiciunii. Ţi-aş recomanda să o ataci psihic. Du-te în faţa ei zâmbind, spune-i o vorbă cu subînţeles care să o doară şi apoi treci pe lângă ea zâmbind.
Poate la acea fata a gasit ce nu a gassit la tine Te ai intrebat asta oare? Si ce ai cu biata fata?>))
Cum ce am cu biata fata?ca s-a dat la el si il saruta.si era statea mereu langa noi doi.
Scuza ma ca ti zic dar cred ca l tratezi pe prietenul tau s au fostul prieten Ca pe un obiect pe care parca l ai fi cumparat Ok Ea Sa dat la el trebuia sa i lasi si sa se spele cu pe el pe cap! Sunt atitia baieti in tara asta ce naiba)
Ce obiect.tie ti se pare normal sa fi cu prietenu tau si sa se uita aia la voi si sa afli ca ei erau impreuna? scuze da se pare ca vorbesti fara sa gandesti
CEAu
da dupa felul in care s`a comportat.e nasolclar nu mai merita iertata pentru ce a facut, dar te-as sfatui sa nu te enervezi sau sa iti pierzi timpul cu persoane ca ea, dar sa stii ca nici fostul tau prieten nu este usa de biserica)practic si el este vinovat poate mai vinovat ca prietena ta
Da, cred ca e o idee destul de buna. Adica, daca intr-adevar iti era prietena nu se dadea la prietenul tau. Insa nici el nu pare vreun sfant...
Stiu si de asta i-am dat papucii!
Nu stiu ce sa zic:eu daca as fi in locul tau ca baiat si iubitamea sar vedea cu altu si dupa ce m-am departit de ea kit ca o mai iubesc eu as faceo sa fie geloasa ca daca esti frumoasa poti sa o face eu am 12 ani, cl 7-a si am aproape toate fetele din scoala la picioare fara sa stie vreuna cas bogat vin ca toata lumea la scoala nu cu masinle asu cu badiguarzi da daca esti calma, linistita o sa treci si peste asta Funda?