anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curand am cunoscut o fata, lucreaza in apropierea locului meu de munca, eu ducandu-ma zilnic acolo sa mananc incetu cu incetu am inceput sa intru cu ea in vb, pana acu 2 zile cand i-am cerut nr de tel, am facut schimb de numere, am invitat-o sa o scot la o plimbare, ea a acceptat ramanand sa ma sune ea! asta fiind ieri, nici pana azi nu a dat nici un semn, specific ca ea cam s-a bagat in seama cu mine si tot ea mi-a dat de inteles ca vrea ceva, am 22 de ani si am oarecum experienta cu fetele dar situatia asta m-a bagat un pic in ceata... eu acum ce sa cred?

este neserioasa?
ii place sa fie cautata?
se lasa greu?
ii este frica de mine?(ceea ce nu prea cred dar e o varianta)

ce este de facut? nu vreau nici sa par "disperat" motiv pentru care m-am abtinut sa o sun.

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Orice varianta este posibila! Nu o cunosti suficient de bine sa stii cum gandeste..insa.
Eu cred ca ea ar vrea ca tu sa faci pasul.

| Roo a răspuns:

Regula celor 3 zile happy

| neutrino a răspuns:

Nu prea dai dovada ca ai 22 de ani si ceva experienta. Daca dorea si era libera te suna. Daca nu, nu. Mergi si mananca mai departe si ai sa te lamuresti.

| esco a răspuns:

Daca a spus ca te suna, astepti sa te sune. nu te suna, soarta. vei vorbi cu ea cand mai mergi sa mananci si vezi ce s-a intamplat.parerea mea
ps eu am tot 22

| anonim_4396 explică (pentru esco):

Am uitat sa specific ca ar fi trebuit sa ma sune ieri cand am facut schimbu de numere mi-a zis ca scapa la 6 si dupa 6 sa ma astept sa ma sune.