| Iustin2927 a întrebat:

De curand am fost intr-o excursie unde au mai participat 300 de elevi din toata tara. Acolo erau multe fete, dar eu nu am vrut sa ma implic afectiv fata de nici una.Dar nu stiu cum s-a facut ca am inceput sa iubesc una din fete.Nu am putut controla sentimentul si nu pot sa ii spun pritenei mele ca nu o mai iubesc, nu vreau sa sufere. Fata de acolo nu e din acelasi oras cu mine pe cand iubita mea e.Nu vreau sa am o relatie la distanta.Cu cine sa raman?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut tongue Asculta-ti inima happy Daca o iubesti asa cum spui tu ca o iubesti, vei face orice ca sa ajungi pana la ea, corect? happy Iar in legatura cu "Nu vreau sa o fac sa sufere pe actuala mea iubita" Poi eu in situatia asta, am procedat astfel: Am inceput sa par cat mai puturos, nu am vrut sa ies in oras cu ea, spuneam ca am alte treburi si o evitam, pana cand s-a despartit singura de mine, si mi-a iesit din inima tongue Iar acum sunt cu fata pe care o iubesc happy Am facut totul pentru ea, si am ajuns sa o cunosc happy Eu spun sa fugi dupa cea pe care o iubesti, ci nu dupa iubita ta, pentru ca nu simti nimic pentru ea. Sau ma rog, poate simti ceva pentru ea, dar simti mai mult pentru acea fata happy Deci incearca acest sfat: Ignor-o cat mai mult, si se va desparti de tine, iar atunci vei fi liber sa fi cu fata pe care o iubesti cu adevarat happy Mie asta mi se pare cel mai nedureros mod in care ai putea sa te desparti de cineva tongue (Parerea mea) big grin

Sper ca sfatul meu te va ajuta happy Multa bafta cu acea fata wave

| NnDWtf a răspuns:

Ramai cu ce ai acum. O relatie la distanta nu dureaza. Poti tu sa o iubesti cat vrei ca nefiind din acelasi oras cu tine ea poa' sa aiba o turma dupa ea si sa iti spuna " ce faci iubi? " fara nici un fel de problema.

| Marian619 a răspuns:

5

| queenofsaigon a răspuns:

Tu de fapt ai 2 probleme diferite.

Ţi-ai dat seama că nu îţi iubeşti prietena. Poate fi şi pentru că aţi intrat într-un fel de rutină, poate a intervenit plictiseala între voi, şi motivul pentru care te-ai îndrăgostit de cealaltă e pentru că oferă ceva diferit. Poţi uşor să o uiţi pe cea din excursie dacă pierzi pur şi simplu contactul, dar gândeşte-te bine la relaţia pe care o ai în momentul de faţă - atât la plusuri, cât şi la minusuri. Cel mai bine e să fii sincer cu ea. Va suferi şi mai mult dacă nu o iubeşti şi totuşi îi dai impresia că o faci. Gândeşte-te şi la ea, că îşi pierde timpul degeaba, şi aşa şi tu.

În al doilea rând, nu vrei o relaţie la distanţă. Dacă, să zicem, ajungi la decizia de a te despărţi de actuala prietenă, e cam singura soluţie pe care o ai pentru a fi cu cealaltă. Deşi din proprie experienţă altă expresie decât "de căcat" nu pot găsi pentru a descrie o asemenea relaţie, am citit despre diverse excepţii în care a funcţionat. Depinde şi ce distanţă e între voi.

Rămâi cu persoana pe care o iubeşti cu adevărat.

| Éηεяgý a răspuns:

Cu cea pe care o iubesti. Daca o iubesti asa mult, faci orice pentru ea(cea care nu e din oras cu tine).