Basincer sa ati zic ori place pe alt cienva.ori atunci cand a zis de faza cu fatada era suparata poate au certato parinti ei dar eu zic sa o lasi balta...ca nu maori din o fata ca nu e ea singura de pe acest pamant arata-i si tu ca nu ati pasa de ea sau combinate cu alta
Tot atunci când vorbeam cu Dora la telefon, ea le-a zis că îmi place de ea (Dora). Ceea ce nu e adevărat, eu am sunat-o mai mult pentru prietenul meu, care era vizibil afectat de faptul că prietena lui vine în excursie...și mi-am zis să-l ajut că și el m-a ajutat când am fost în situații asemănătoare, cum sunt prietenii dealtfel. Cred că sa supărat din cauză că eu am sunat-o pe Dora și de aceea a zis că stă cu mine de fațadă. Nu știu dacă a certat-o părinții dar știu că nu prea îi are la suflet din cauza exicenței lor.
Tot atunci când vorbeam eu cu Dora, ea le-a zis că mie îmi place ea (Dora), ceea ce e nu e adevărat. Am sunat-o ca să-l ajut pe prietenul meu că părea vizibil afectat de faptul că prietena lui nu vine în excursie, că și el m-a ajutat când am fost în situații asemănătoare....cum fac prietenii dealtfel. Poate ea a spus că stă cu mine de fațadă fiindcă era supărată că de ce am sunat-o eu pe Dora. Nu știu dacă a fost certată de părinții ei atunci dar știu că nu prea îi are la suflet datorită exigenței lor.
Pai, lumea stie ca sunteti impreuna? Daca "nu" poate nu vrea ca ceilalti sa afle pentru ca este timida sau ii este rusine sa recunoasca (asa-s fetele nu te ingrijora) Daca "da" ori era sarcastica ori vrea sa s e desparta de tine dar nu stie cum sa faca sa nu-ti raneasca sentimentele ( (propria mea parere )