| ღSecretღ a întrebat:

De curand am inceput sa-mi placa de un baiat foarte mult! nu mai la el ma gandesc, problema e ca el nu stie ca il plac si mi-e frica cum sa-i zic si cum o sa reactioneze! sad Plus ca el are un anturaj foarte prost ( adica are niste "amici" care fumeaza, se drogheaza....etc). Ce sa ma fac crying! Va rog ajutati-ma sincer, fara injuraturi sau glume proaste sad!

Răspuns Câştigător
| Jijell a răspuns:

Eu as face asa. Spune-i ca il placi, dar pune-i conditia sa renunte la anturaj ca sa fie cu tine. Daca refuza, lasa-l in pace.

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Vezi daca asculta de niste sfaturi bune date de altcineva, daca nu atunci este o cauza pierduta, mai bine sa inghiti in sec.

| unknownn a răspuns:

Si asta de ce ar fi un anturaj prost? Pentru tine poate.

| Alison95 a răspuns:

Nu ii spune tu, daca pana acum ati vorbit si nu ti-a dat vreun semn ca ar vrea ceva de la tine, lasa-l in pace. el ar trebui sa faca pasul, nu tu. Te vei face de ras. :)

un like?
http://www.facebook.com/drag.your.curser.over.here?ref=hl

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Pari genu de fata cuminte sncer sfatul meu e sa nu te combini cu el pentru ca te va strica

| iuli29 a răspuns:

Ai 2 variante. Ori il accepti asa cum este. Ori il uiti(cu ajutorul timpului o sa il uiti)

| SpectralSong a răspuns:

Nu stiu daca as putea sa te ajut in totalitate.Dar in primul rand, cati ani are? el cum se comporta cu tine? amabil, ca un prieten..sau asa tupeist, si injura..si chestiibig grin