| kissthesunshine a întrebat:

De curand baiatul pe care-l plac nu ma iese cu noi afara.(s-a intamplat ceva) i. Dupa ce nu a mai iesit afara cu mine si cu ceilalti pr de-ai nostri a incepu sa-mi zica ca regreta ca nu mai iese "cu mine". ca ar vrea sa mai iesim noi doi din cand in cand. Ca vrea sa ramnem pr si sa nu stricam relatia noastra(avem o relatie de prietenie.) Problema este cum am mai spus ca mie imi place de el. Dar nu stiu daca si lui de mine. Adica mie mi se pare ca chestiile astia mi le spunea din inima si ca chiar ii parea rau ca nu mai suntem impreuna afara. deci ce sa fac, sa-i zic ca-l plac?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Vorbeste cu el. Cred ca stii care este motivul pentru care nu mai iese cu voi. De asta depinde totul. Daca ti-a spus ca ar vrea sa mai iesiti spune-i ca ti-ar placea. Nu grabi lucrurile. Vezi cum faci sa mai iesit doar voi cum a zis. Si incet incet daca te place va face el primul pas. Iti dai seama din gesturile lui si vorbe ce simte pentru tine.

5 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Da! marturiseste-ti sentimentele! poate si el te place si asa ''toata lumea-i fericita''! macar nu vei avea nimic de pierdut! risti si castigi, daca nu risti...de unde sa catigi?

| Dizzydizz a răspuns:

Poate are prietena, si nu vrea sa prinda drag de tine prea mult.
Sau poate ca a vazut ca tie iti place de el si el nu vrea asta...
Mai bine dai intalnire, si vorbiti deschis. e cel mai bine

Succes:*

| Ea.e. a răspuns:

Da, ar fi cel mai bine

| magicp a răspuns:

E pedepsit rolling on the floor

| kissthesunshine explică:

Nu are prietena.