Nu e impresia ta!
Sunt doua variante aici si sa ai mare grija.
Sau spune ca nu-i pasa si te "lasa" sa faci ce vrei,ca sa vada daca vei persista in greselile de dinainte,te lasa sa-ti rupi gatul singur cu alte cuvinte.
Sau,pur si simplu a renuntat sa mai lupte,renuntare care e grava, pentru ca ar putea renunta inclusiv la tine.
Voi v-ati impacat, dar fii sigur ca ei nu i-a trecut supararea.Cineva a sfatuit-o, cred, sa faca pe indiferenta ca sa-ti vada reactiile.Stai de vorba cu ea si roag-o sa redevina cea de dinainte, explica-i ca-si pierde din stralucire incercand sa para alta, asa indiferenta cum e acum.Si mai intreab-o, atat indiferenta fata de lucruri care o interesau alta data,nu cumva inseamna si indiferenta catre tine si relatia voastra?
Daca esti calm si explicit si o faci sa inteleaga, va redeveni fata care o stii si, abia atunci ii va trece cu adevarat supararea.
Acum doar pozeaza in eroina lui "nu-mi pasa"!
Bafta!
Mentalitatea fetelor in general si mai ales cand suntem suparate,zicem nu vrem,dar ne dorim si vrem sa va aratam ca ne-ati suparat, e un fel d santaj prin suparare, indiferenta.arata-i ca pentru tine conteaza fff mult parerea ei...bafta
Pai depinde si de ce v-ati certat. creca e un pic suparata si ca nu vrea sa mai puna suflet. cred, ca, crede ca va suferi din nou nu stiu asa ii mai fac si eu cate odata
normal ca e suparata.
fetele sunt foarte sensibile! sau mai degraba e nervoasa. Dupa ce ca v-ati certat mai vrei sa va impacati! nu imi vine sa cred. cat tupeu! pai v-ati certat cu un motiv. Si daca spui " ne-am " asta inseamna ca si tu terai cerat cu ea. e si vina ta. ea iti gaseste doar tie vina. daca nu stiu de ce v-ati certat nu pot sa dau alt raspuns decat :normal ca e suparata. nu e doar o impresie!
Fetele de obicei dupa certuri si dupa multe discutii cu prietenele realizeaza ca cel mai bine e sa nu se streseze. Eu sincer nu cred ca e suparata ci doar se joaca cu mintea ta. Vrei sa fie bine? nu baga in seama asa ceva si procedeaza si tu la fel!