| Arisz80 a întrebat:

De curand m-am despartit de fosta.si sincer sufar enorm de mult nu pot sa o scot din minte numai la ea ma gandesc.de dimineata pana noaptea pana reusesc sa adorm daca mai apuc.nu am pofta de mancare sau de altceva.eu sunt in Germania si sunt singur.nu am cu cine sa comunic sa reusesc sa mai uit.ce pot sa fac sa mai uit de suferinta asta ingrozitoare? cine ma poate ajuta cu un sfat? multumesc

4 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Cucresti alte femei. Cu placere!

| Jessica007 a răspuns:

Timpul iti va vindeca toate ranile iti spun eu din proprie experienta si logic si cu ajutorul unei alte persoane, singur este mai greu sa uiti de durere mai ales acum ca este si recenta.Vor mai ramane doar amintirile, dar pe alea trebuie sa le "ingropi" sa nu aiba repercursiuni asupra ta in viitor.Bafta!

| Rauldor a răspuns:

Aşa este la început, dar pot spune cu siguranţă că va trece.Este o perioadă din viaţa ta, socializează, încearcă să cunoşti oameni noi.Să nu rămâi singur cu gândurile tale, să ai activităţi, hobby-uri, fă ce-ţi place.

| Relic a răspuns:

Pasul 0. Admite ca esti o **** de barbat care nu are altceva mai bun de facut decat sa planga dupa o zdreanta si ca trebuie sa iti schimbi mentalitatea sau vei ajunge din nou calcat in picioare de alta zdreanta.
pasul 1. mergi la curve.
pasul 2. cheama curvele la tine.
pasul 3. rupe orice contact cu zdreanta - dai block pe facebook. arde pozele. o stergi din telefon. daca ai facut un copil cu ea, du-te si omoaral etc.
pasul 4. asigura-te ca ai repetat pasii 1 si 2 de cel putin 10 ori si ai grija la gonoree.
pasul 5. gaseste alta zdreanta. si sa speram ca asta nu o sa te insele si tu nu o sa mai fii pussy.
:* :* pwwwwp din hauai