Exista si posibilitatea ca in sufletul lui sa te iubeasca cu adevarat, insa caracterul inascut al individul sa fie cel de a fi fustangiu.
Eu cred ca vrea sa va împăcati din moment ce ai vrut sa pleci și nu te a lăsat, s-a opus.
Pai joaca și el cum poate. Ai insistat sa pleci, te a lăsat, plus ca e liber sa și facă de cap. Posibil sa te caute el, dacă nu o face înseamnă că vrea să și trăiască libertatea și eventual te va cauta când ii va fi greu. El nu a vrut sa te piardă dar nici nu vrea sa fie 100 % 100 fidel, ii este greu sa gestioneze corect situația. Tu i ai dat o lecție, ai plecat, lasă l sa te caute el, dacă o faci tu, va simți asta ca pe un avantaj pentru el, pe de alta parte dacă ți e dor de el nu trebuie sa ții cont de reguli poți sa i mai dai mesaj sa mai vorbești cu el și sa te convingi dacă regreta sau nu.
Dacă a vorbit cu alta fata si urma sa se intalneasca cu ea e semn clar ca nu te a iubit, si daca nici in urmatoarele zile nu a blocat o si a continuat sa vorbeasca cu ea inseamna ca nu mai merita o sansa de împăcare. Si ea se vede ce tip de femeie e daca e casatorita si vorbeste cu altcineva. Si cel mai probabil a sters relatia de pe Facebook si poza cu voi de la profil, pentru a vedea acea tipa ca este singur pentru ca daca stia ca e cu tine nu se mai baga pe el.
Din ce am inteles, el s-a băgat pe ea. Tipa știa de existenta mea, dar cred ca stia ca suntem certați sau ceva de genul. Într-o zi am intrat pe un alt profil de-al ei ca sa aflu detalii despre ea, iar ea l-a întrebat pe fostul meu iubit de ce i-am vizualizat profilul, ceea ce inseamna ca stia clar cine sunt. Mai ales că văzuse pozele cu noi de pe profilul lui.
Mario1996 întreabă: