Exista si posibilitatea ca in sufletul lui sa te iubeasca cu adevarat, insa caracterul inascut al individul sa fie cel de a fi fustangiu.
Nu inseamna nimic, pozele alea sunt pastrate ca amintire.
In ce priveste cat de mult te iubeste el, ma indoiesc ca te iubeste, atata vreme cat nu se poate abtine sa nu se vada si cu alte femei.
Da-i pace, daca acum te inseala, ce vei face peste ani, sau daca va veti casatorii?
Eu cred ca vrea sa va împăcati din moment ce ai vrut sa pleci și nu te a lăsat, s-a opus.
Pai joaca și el cum poate. Ai insistat sa pleci, te a lăsat, plus ca e liber sa și facă de cap. Posibil sa te caute el, dacă nu o face înseamnă că vrea să și trăiască libertatea și eventual te va cauta când ii va fi greu. El nu a vrut sa te piardă dar nici nu vrea sa fie 100 % 100 fidel, ii este greu sa gestioneze corect situația. Tu i ai dat o lecție, ai plecat, lasă l sa te caute el, dacă o faci tu, va simți asta ca pe un avantaj pentru el, pe de alta parte dacă ți e dor de el nu trebuie sa ții cont de reguli poți sa i mai dai mesaj sa mai vorbești cu el și sa te convingi dacă regreta sau nu.
Dacă a vorbit cu alta fata si urma sa se intalneasca cu ea e semn clar ca nu te a iubit, si daca nici in urmatoarele zile nu a blocat o si a continuat sa vorbeasca cu ea inseamna ca nu mai merita o sansa de împăcare. Si ea se vede ce tip de femeie e daca e casatorita si vorbeste cu altcineva. Si cel mai probabil a sters relatia de pe Facebook si poza cu voi de la profil, pentru a vedea acea tipa ca este singur pentru ca daca stia ca e cu tine nu se mai baga pe el.
Din ce am inteles, el s-a băgat pe ea. Tipa știa de existenta mea, dar cred ca stia ca suntem certați sau ceva de genul. Într-o zi am intrat pe un alt profil de-al ei ca sa aflu detalii despre ea, iar ea l-a întrebat pe fostul meu iubit de ce i-am vizualizat profilul, ceea ce inseamna ca stia clar cine sunt. Mai ales că văzuse pozele cu noi de pe profilul lui.
Mutubal întreabă: