| Nsnsns a întrebat:

De curand mi-am facut o iubita. Noi ne gandeam daca sa ramana secreta relatia noastra ani de zile(gen sa nu spunem nimanui, nici macar parintilor).
Amandoi avem 16 ani.
Oare procedam corect? Voi ce ziceti?

Răspuns Apreciat de Editori
| hopeandpeace a răspuns:

Eu consider că, cel mai bine amândoi le-ați spune părinților. Mă gândesc că dacă ar afla din altă parte se vor supăra că le-ați ascuns ceva important şi va fi mai rău. Până la urmă e relație. Aveți 16 ani, e normal. De parcă ei nu au mai avut relații. Oricum, eu mi-am exprimat opinia. Pană la urmă alegerea e a voastră. Vă urez multă baftă!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da e bine decat sa afle si sa va bage bete in roate. La 18 se poate afla

| Sofer a răspuns:

Nu te poti ascunde la nesfarsit. gandeste-te la locurile unde le flegventezi sa va vada cineva cunoscut si sa le spuna parintilor.

| sofisis a răspuns:

Care ar fi scopul?

| ywar a răspuns:

Cand ai 16 ani, orice e posibil. Chiar o iubire secreta. La 16 ani toate ti se par capitale pentru ca mai apoi cu varsta sa-ti dai seama ca viata iti ofera situatii foarte grele, incomparabil mai grele ca acestea pe care tu le consideri acum capitale. Va fi o prietenie si apoi o vei uita. Va fi alta si tot asa. La un moment dat, cand ingaduie Domnul, ne oprim la cineva.

| Spartacus12345 a răspuns:

Parintii trebuie sa stie pentru ca ei nu va vor vrea raul si aveti varsta potrivita pentru o relatie. Nu veti putea sa ascundeti relatia asta nici macar in fata prietenilor. Totusi unele studii spun ca cele mai fericite cupluri nu isi afiseaza iubirea public.
Pana la urma este doar decizia voastra! Bafta!

| Nsnsns explică:

Ne gandeam sa le zicem decat cu un an inainte de casatorie(care poate va fi peste cativa ani)