Daca a ejaculat de fiecare data inseamna ca s-a simtit foarte bine, nu ai de ce sa iti faci probleme.Iar in legatura cu chestia ca era foarte rosu si transpirat este din cauza ca tu din cate intelesai ai fost virgina daca de curand ti-ai inceput viata sexuala, si s-a chinuit putin la inceput ca sa te dezvirgineze, dar lui oricum i-a placut.
Barbatul se simte pe deplin satisfacut in momentul in care excitatia ajunge la paroxism, la cel mai inalt nivel si involuntar se declanseaza ejacularea. Nu trebuie sa intrebi absolut nimic doar sa observi acest lucru. Succes.
Cum sa observ? Da-mi mai multe detalii.
Dupa ce se poduce ejacularea, penisul de obicei trece intro stare semierecta sau flasca pentru o anumita perioada. Se instaleaza o stare de moleseala de moment, de beatitudine, ce poate fi combinata cu o stare de tandrete manifestata prin mangaieri, dezmierdari, sarutari cuvinte de lauda sau multumire. Depinde de caracterul si de modul de exprimare a fiecarui barbat in parte. Penisul poate reintra in starea erecta pentru a fi apt sa intretina un nou raport sexual, ceea ce se petrece de obicei in cazul in care barbatul este pe deplin satisfacut de prestatia avuta pana in acel moment.
La finalul unui act sexual ejaculeaza. Asta inseamna ca a ajuns la momentul culminant al placerii si dupa o pauza de cateva minute este apt de inceperea unui nou act sexual. Daca la prietenul tau s-au intamplat aceste lucruri, inseamna ca s-a simtit bine cu tine si nu mai are rost sa-l intrebi daca a fost o satisfactie maxima sau nu.
Nu pot sa cred, adica nu ti-a fost rusine sa te culci cu el si iti este rusine sa il intrebi daca s-a simtit bine cu tine...
Pai a ejaculat...de fiecare data. Plus ca era foarte rosu si transpirat...dar n-am stiut motivele.
A fost rosu si transpirat de fiecare data, nu doar prima oara. Doar ca nu la fel de mult ca prima oara. Am zis ca poate sunt 'nervi''. Nah, lipsa de experienta.
Poti sa stai linistita ca s-a simtit bine. Daca voi ati tot repetat actul sexual in acel moment, inseamna ca l-ai obosit rau de tot, si de aia este si normal sa transpire, nu avea de ce sa fie nervos . Bafta!
M-am gandit ca l-am enervat eu, ca poate nu am facut ce ''trebuia'' )
Multumesc mult!
Daca a ejaculat de fiecare data inseamna ca s-a simtit foarte bine, nu ai de ce sa iti faci probleme.Iar in legatura cu chestia ca era foarte rosu si transpirat este din cauza ca tu din cate intelesai ai fost virgina daca de curand ti-ai inceput viata sexuala, si s-a chinuit putin la inceput ca sa te dezvirgineze, dar lui oricum i-a placut.
Buna uite sti la noi baieti nu e la fel de complicat ca la voi la fetele adica nu e cu tehnici si cu inginerie clitorala ahahahaha adica sti ai putea sa il apesi cu un bat poe penis si proobabil tot iar place ahahaha da uite daca chiar vrei sa te asiguri iti sugerez sa stii sa incerci sa i introduci un deget in rekt daca nu protesteaza inseamna ca e prea ocupat distranduse si sti poate descoperi si ceva cei place
Mutubal întreabă: