Uite atent, eu la fel am avut esperienta cind iubita mea si-a inceput viata sexuala cu mine, eu de regula un mascul mereu inconjurat de fete, si am inteles-o foarte bine, pentru ca o iubesc cu adevarat, si m-am resemnat, plus la asta ai sa te inveti foarte repede daca o sa vreai, si totul o sa fie bine si frumos, ba chiar mai mult ai sa ajungi la etapa cind ai sa-l lasi cu gura numai apa, si fara cuvinte
Io nu inteleg de ce toate sunteti asa de paranoice? Ti'a zis ca te iubeste, inseamna ca asa e.Trebuie sa ai incredere in el.Si nimeni nu s-a nascut expert in sex... asteapta si vei invata.Cat timp tine la tine poata sa vina oricare ca nu o sa'i pese.Asa ca relaxeaza'te si bucura'te de el
Problema se pune in felul urmator, incearca sa nu mai faci dragoste cu el o perioada si ai sa vezi pentru ce anume sta cu tine pentru ca te iubeste pe tine ca persoana pentru ceea ce esti u sau doar pentru a se satisface cu tine pentru aceasta placere de a face dragoste iar daca acesta este raspunsul e timpul sa-l lasi balta pana nu e prea tarziu.Mult succes!
Daca el intr-adevar tine la tine, nu se va lasa asa usor.
Dar daca se va intampla sa "greseasca", tot la tine se va intoarce, asta daca ceea ce spune el ca simte el este adevarat, daca este asa.isi va da seama ca a gresit si niciodata sa nu te lasi repede, dar nici sa nu exagerezi ca dupa se va plictisi sa tot insiste.
Dar pana la urma daca te iubeste nimic nu va va desparti, iar el iti va fi mereu alaturi ceea ce cred ca tie ti-ar placea, fiind si primul baiat din viata ta:X.
:*:*
Mai mult ca tine ce poate sa ai faca? doar un sex oral.mai bine ai faci tu decat sa il pierzi
Daca te iubeste si ap[reciaza ca e primul barbat din viata ta nu ai de ce sa-ti faci griji.
Acuma eu cred ca depinde si de varsta ta Daca aia asa pe la vreo 14-15 ani nu-i bine ca ai facut dragoste cu el , eh dar lasa nu te condamna nimeni, ai facut ca asa ai simtit. NU te mai gandi ca il vei pierde :*:**: stai linistita!
Bafta! :*:*
Te resemnezi si il lasi sa place pentru ca dragoste cu forta nu se poate. Daca ai facut dragoste cu el asta nu inseamna ca are un contract cu tine pe toata viata. Iti sfatuiesti prietenele sa fie mai mature atunci cand iau decizii si alta data fii atenta ce "prieten"iti alegi.
Depinde de baiat... Daca te va parasi si pe urma va incerca sa se impace cu tine... nu e iubire
Sal.nu te deranja de acest fapt, adica daca esti sigura ca el tine la tine atunci nu te va lasa...cu timpul vei kapata si tu mai multa experienta, el daca te iubeste atunci kunoaste acest lucru, si ca sa fii mai incarezuta in timpul aktului sexual staruite sa fii kit mai relaxata sa nu te gindesti la nimic, doar la faptul ca esti alaturi de el, si staruite sa fii mai aktiva, mai jukausa, aceasta le place baietilor! mult succes!
Mindfulness întreabă: