Cu cafeaua a vrut sa zica sa faci sex cu ea acasa de aia tea chemat la ea si clar ca nu e o femeie cuminte vrea sa te duca la pat tea vazut bine si i placi tu decizi
Vroia sa te duci la ea acasa ca sa...
Dar eu zic sa gasesti o fata de varsta ta! Ea este deja matura si nu'ti trebuie asa ceva
Esti tanar
Mult succes
Cred că ar fi avut vreun gând ascuns cu tine de a zis iritată că ea o face mai bună cafeaua.
Mey, tu oare ce crezi că vede? Clar că tu eşti mai tânăr decât ea, vede la tine tinereţea, poate şi inocenţa dacă zici că eşti mai reţinut.
Oricum, studiaz-o, ce face, gesturile, etc, poate aşa ai să-ţi dai seama de cum e. Ai grijă, să nu profite de tine, în orice caz, ea e mai mare decât tine, poate să fie şi şmecheră, dar poate să fie şi bună la suflet.
Din cate am inteles deduc faptul ca femeia aia isi traieste viata cum vrea ea, iar tu fiind mai retinut automat esti bun de racolat.eu zic ca ar trebui sa ti-l "razui" - busteanul.normal.mult noroc, ai grija.
Cam asa suna o invitatie pentru o partida amoroasa"(hai la mine sa-ti dau o cafea)", nu te-ai prins? Data viitoare nu mai ezita. O cafea, o mancarica calda nu-ti mai da nimeni pe moca acumBafta, mergi la dansa fara griji!
Asculta`ma bine!
Nu te baga cu ea!
O sa iti spun o chestie, un prieten de al meu, la fel s-a bagat cu una de 30 de ani! aia fiind mare curva, se mai ****a cu inca unu pentru bani si amicu meu stia, accepta doar pentru ca o iubea! s-a despartit de bosorog si a ramas insarcinata, acum amicu meu e legata de ea pe viataa! cu toate ca o uraste din tot sufletu, a nascut aia o fata si toti sunt impotriva amicului meu doar pentru ca e rrom! Las`o dracu! ca porcarii din astea i se poate intampla oricui.nu stii ce e in capu ei, nu stii ce se poate intampla, sunt alte milioane de fete, mai bine vrajeste una mai tanara decat aia care te vrajeste pe tine!
Poate ca avea si ea nev.sa o regulezi
zaw. dc nu esti mai destept si profiti u.mai ales daca e inebunita.asa iti dai seama cu adevarat daca e inebunita sau vrea sa profite
Cred ca e o interesata, nu e de tine mai bine iti gasesti o pr cam de varsta ta, nu cred ca vrei mai tz sa ti se zica, ca mergi cu mama de mana pe strada
si in leg cu cafeaua vroia sa faceti sex
duce lipsa femeia
succes:*
Hai ma ne lasi? in primul rand ca ai 21 de ani, si in al doilea ca faci misto de noi. adica vrei sa te cred cand zici ca ti-e frica de o milfa?
Dao dracul de baba ai toata viata inainte dc sa fii cu una de 30 de ani daca tu ai 20
sunt atatea fete frumoase
beausingurlamasamea întreabă: