| S1mplu a întrebat:

De curiozitate, care dintre voi mai este virgina? (pentru fete) laughing
Ca in ziua de azi cam toate s-au prostit.

Răspuns Câştigător
| AAD a răspuns:

Eu! Da´m-am prostit si eu.nu-i bai!laughing

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Deyu_4766 a răspuns:

Mda.crezi ca mai e fata virgina pna in 15 ani?laughing bine poate is da mai stai 5 aniwinkingo sa se nasca dezvirginate ma laughing

| ciresica_1951 a răspuns:

Eu am fost pana acum vreo saptamanahee hee am 19 ...nu consider ca m-am prostit,nu e sotul meu,si probabil nici nu o sa fie,nu se stie niciodata,stiu doar ca am fost sigura ca vreau sa fie el primul,am mai avut un iubit de durata, il iubeam mult da nu eram sigura, a gandeam ca poate dupa.o sa'mi para rau.asa cu baiatul asta nu am planuri de viitor, traim prezentul, da cel putin sunt sigura ca nu o sa'mi para rau si nici nu o sa fiu dezamagita pentru ca nu mi-am facut iluzii happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Si tu esti printre putinele destepte care inca n-a avut ocazia sa faca?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Si tu esti printre putinele destepte care inca n-au avut ocazia sa faca?

| MICROice_2936 a răspuns:

Im ziua de azi fetele virgine au 3 sau 4 aniwinking

| TeemoSlayer a răspuns:

Dau un exemplu sunt baiat si prima data am facutot foarte devreme cu o fata de aceeasi varsta

| ChristinneVonD a răspuns:

Eu sunt, dar nu inteleg rostul intrebarii thinking
Daca spui ca toate s-au prostit atunci nu ar trebui sa te astepti la foarte multe raspunsuri pozitive.
Iar faza cu " cam toate s-au prostit" mi se pare foarte deplasata oh go on
Daca suntem "invadati" de c*rve nu inseamna ca nu mai sunt fete care inca se mai mandresc zicand ca sunt virgine. Ceea ce cred eu, este ca va indreptati prea mult atentia asupra parasutelor si prin urmare, fetele virgine inca EXISTA dar sunt acoperite de curve.
P.S. -> PAREREA MEA!

| kitty_4375 a răspuns:

Eu am 16 ani si nu am incercat si nu vreau sa incerc decat la momentul potrivit, cu baiatul protivit!

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Numai sunt.am 16ani

| Deea a răspuns:

Wow deiu ce sincer esti.