Eu consider ca nu trebuie considerate niste persoane anormale cum spun unii. Acum un an și ceva eram super homofoba, ii uram din toată inima, nu puteam să-i sufar, iar cum a trecut ceva timp de atunci si aflandu-ma dintr-un colectiv de genul mi-am dat seama că încep să devin Bisexuala. Mi se pare că sunt la fel ca si înainte doar cu alte preferințe si parca mai înțelegătoare știind prin ce transformare am trecut.
Eu consider ca fiecare dintre noi avem o parte bi, dar nu o găsim pentru ca niciodată nu ne cunoaștem in totalitate. Eu consider ca cei homofobi sunt de fapt "bolnavi", cei pro lgbt au capacitatea de a înțelege totul mult mai mare decât homofobii, care au niște lucruri preconcepute
Sunt persoane identice cu ceilalti din absolut toate punctele de vedere insa cu o alte orientari sexuale. Si doar din cauza ca reprezinta o anumita minoritate, nimeni nu are dreptul sa-i discrimineze.
Ăhm, mi-e indiferent.
Oricum nu toţi suntem la fel şi bla bla n-avem aceeaşi oritentare sexuală, bla bla.
O da, e ceva normal, nu văd ce e rău în asta.
Şi da, le accept, de ce nu? Nu mă afectează pe mine cu absolut nimic.
Am o parere buna. Nu am nicio treaba cu o persoana de genul, sunt si ei oameni doar preferintele difera. Ce e rau in asta?
Pai...nu am nimic cu ele.Fiecare persoana e libera sa aleaga ce vrea sa faca cu viata ei.Totusi m-ar deranja sa-i vad sarutandu-se in public.
Ba, eu am mers mereu pe sistemul: "Daca se iubesc, cine dracului sunt eu sa le spun sa nu se iubeasca?" Dar ma deranjeaza asa numitii "homofobi" Homofobia nu e fobie, e o ura profunda, fondata pe baza prostiei si indoctrinarii. Cu ce ii deranjeaza pe ei ce fac altii in dormitor? Se poarta zici ca i-ar f.e pe ei. Ma, rog e chestia ca "Sa nu se linga in public", dar am vazut mai multe cupluri hetero lingandu-se in public decat persoane lgbt. in general sunt OK cu ei
Nu am nici o problema cu cei din comunitatea LGBT.
Eu am o problema cu ipocriții ce îi "macină moralitatea" când e vb de viata sexuala a altora.
foreveryou întreabă: