| ღNameღ a întrebat:

De curiozitate...sa vad alte pareri, la ce varsta credeti ca e bine sa aiba o fata primul sarut, O FATA, ca mama ma lasa la liceu, si eu nu am nici o problemalaughing...nu prea imi pasa de baieti acum si am 12 ani si trec in a 7-ea... e ok parerea mamei.sau credeti alt ceva.
Voi la ce varsta v-ati sarutat prima oara, si la ce varsta credeti ca ar fi indicat?

4 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

La 14 ani m-am sarutat prima oara.
Sarutul e legat de copilarie, de prima dragoste. Asta nu e ceva care trebuie planuit, neaparat la liceu, cand gasesti persoana potrivitahappy.

| Twp3w a răspuns:

Hai ca mai spart cu chestia asta! Ce legatura are sarutul cu dragostea? Pana acum voi chiar nu v-ati jucat adevar provocare? Si nu v-ati dat provocare sa va sarutati? Nu exista varsta la care este indicat sa te saruti ci este varsta numa pentru sex... Deci urmari dupa un sarut nu sunt. Ci dupa sex sunt multe poti ramane gravida. Bafta! Funda? :X

| KrIsSs_4520 a răspuns:

Si eu am 12 ani dar trec in a 6-a.La varsta care o ai acum eu cred ca ar mai trebui sa mai astepti vreun an.si dupa aia poti sa te saruti pe holurile scoliilaughingDar nu exagerat

| alexandracas a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta la care sa se intample. Atunci cand te simti tu pregatita si esti sigura ca este ok, atunci te poti saruta.parerea mea.Dar ascult-o si pe mama ta, mamele dau intotdeauna sfaturi bune.succes