| croissant a întrebat:

De dimineață când mă duc spre job in statie tot vad un băiat și a început să îmi placă. Urcam împreună în acelaș STB ba chiar în STB s-a asezat langa mine pe scaun dar nu am schimbat amândoi nicio vorbă... Nu vreau sa fac vreo gafă și să îl bag in seamă în fond nu îl știu, poate are o prietenă... Ce fac?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Nu mi s-a intamplat in 9 ani de naveta din adolescenta sa imi placa careva, dar, ca o regula nescrisa, in momentul in care o figura de pe naveta o intalneai de mai multe ori, cateva zile la rand, incepeam sa ne salutam involuntar, chiar daca nu exista un alt gen de interactiune intre noi. Poate un salut te va ajuta sa intri si intr-o conversatie cu acel baiat si sa aflii mai multe despre el.

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu se mai poarta faza clasica in care el te surprinde uitandu-te la el, tu te uiti in jos zambind jenata, el se prinde ca i-ai cautat privirea intentionat si te invita la o cafea, iar tu accepti?winking

| Emilian65 a răspuns:

Așteaptă, poate te place și el și face el primul pas spre o relație intre voi.

| Crackman a răspuns:

Vb cu el?

| LordCristobal a răspuns:

Trebuie sa te bagi in seama cu el numai asa vei stii daca te place sau nu.
Poti sa incepi printr-un simplu,, Buna!" si apoi ii poti spune ca iti este simpatic si ca ti-ar face mare placere sa iesi cu el la o cafea sa stati de vorba.
Daca iti place de un baiat intodeauna sa te bagi in seama cu el.

| anonim3247 a răspuns:

Tu ca fată ar trebui să îi dai numărul de telefon

| AdioTPU a răspuns:

Încearcă să intri in vorba cu el în mod diplomat, intrebandu-l chestii banale dar nu cât este ceasul pentru că e prea cliseic.

| Fonk a răspuns:

De ce nu?
Dupa ce devine al tau sa iti pui poza cu el pe profilul tau de pe TPU sa vedem si noi ce ai prins. Nu de alta, sa vad daca e mai frumos decat mine. big grin

| Carbit9669 a răspuns:

Saluta l urmatoarea data intreaba l ce mai face ce mai zice si continuati conversatia faceti schimb de profile de pe retelele de socializare si eventual iesiti in oras

| expertinverificareaetichetelor a răspuns:

Oare te-ai uitat in spatele lui? In caz ca nu te-ai uitat cand te urci in stb, lasa-l pe el in fata si verifica-i eticheta, daca are inseamna ca nu este singur, dar daca nu are pregateste-ti un prezervativ in pumn, fa-l sa bata pumnu cu tine si dupa dezlantuiti-va de fata cu toti oameni(sa nu va fie rusine)