Din moment ce parintii tai nu sunt de acord, inseamna ca au motivele lor, deci cel mai bine ai discuta cu ei si le-ai asculta sfatul, pentru ca ei vor tine la tine indiferent de ce vei face, nu ca prietenul tau ce-si doreste sex, daca tine intr-adevar la tine te va astepta pana vei fi pregatita
Nu ar trebui sa accepti pentru ca totusi Gandeste realist de ex un baiat de 18 ani nu ar vrea sa fie cu una de 10 ani decat daca ar vrea ceva de la ea
Sper ca ti-am fost de folos:*
Nu!
Să nu faci greşeala asta. Şi mai ales la o vârstă atât de fragedă. Ai doar 16 ani şi toată viaţa înainte!
Lumea nu se opreşte la el, mai ales că, din câte spui tu, ar părea să aibă vreo 24 de ani.
Adică na... el îşi face "treaba" şi pleacă, dar tu virgină nu mai eşti apoi. Nu crezi că ţi-ar părea rău? Eu sunt sigură că da.
Deci mai bine să previi să faci ceva de ce ar putea să-ţi pară rău apoi.
La vârsta lui e normal să vrea sex, dar cred că ar trebui să-şi găsească o fată mai apropiată ca vârstă de el. Nici eu nu cred că o relaţie între voi doi e chiar ok, pentru că în primul rând aveţi gândiri şi necesităţi diferite.
Oricum ar fi, gândeşte-te de două ori înainte să faci ceva.
Good luck!
Am 16 ani fara cateva luni.parintii considera ca trebuie sa asesc pe cineva de varsta mea si mai aproape.(ei nu stiu ca noi suntem impreuna stiu ca vorbim si ca sunte doar amici)
Anonim519 întreabă: