Nu Ai inca foarte multe sanse cu el! Nu conteaza daca e cu o fata sau nu...tu ai inca sanse, asa ca nu`ti pierde increderea in tine!:* Bafta:*:*
Eu am placut un baiat care era impreuna cu o fata dar apoi eu am fost intr-o relatie cu el.deci incearca sa-l cuceresti! asta este sfatul meu.
La rândul meu am trăit un asemnea sentiment iar ceea ce am făcut a fost să aştept momentul despărţirii şi am reuşit să fim împreună dar mi-am dat seama că într'o anumită măsură am greşit pentru că (aici presupun că îţi voi fi mai folositor) am fost cum nu era el, m-am metamorfozat în omul pe care ea nu l-a avut niciodată seducând'o.Desigur că ai şanse doar că în cazul în care ei se iubesc foarte mult ar fi păcat să dezechilibrezi lucrurile pentru că s'ar putea la fel să păţeşti. E foarte frumos să iubeşti şi păcat că de multe ori sentimentele noastre cele mai puternice se lovesc de obstacole precum oglinzile de pietre. Păstrează'ţi încrederea şi vei reuşi chiar dacă va trebui să treci prin anumite etape care te vor deznădăjdui în anumite momente. Vorbesc din propria experienţă.
La rândul meu am trăit un asemnea sentiment iar ceea ce am făcut a fost să aştept momentul despărţirii şi am reuşit să fim împreună dar mi-am dat seama că într'o anumită măsură am greşit pentru că (aici presupun că îţi voi fi mai folositor) am fost cum nu era el, m-am metamorfozat în omul pe care ea nu l-a avut niciodată seducând'o.Desigur că ai şanse doar că în cazul în care ei se iubesc foarte mult ar fi păcat să dezechilibrezi lucrurile pentru că s'ar putea la fel să păţeşti. E foarte frumos să iubeşti şi păcat că de multe ori sentimentele noastre cele mai puternice se lovesc de obstacole precum oglinzile de pietre. Păstrează'ţi încrederea şi vei reuşi chiar dacă va trebui să treci prin anumite etape care te vor deznădăjdui în anumite momente. Vorbesc din propria experienţă.
Nu inseamna neaparat ca numai ai nici o sansa sa fii cu el dar cred ca nu se merita sa iti pierzi timpul "atarnand " dupa el.cred ca nu este singurul barbat din lumea asta! funda?
NIciodata nu e bine sa strici o relatie, dar niciodata nu e bine sa renunti la ceea ce iti doresti ... asa ca asa cum mi-a zis mie taicamiu asa iti zic si eu tie "daca ti-o doresti, fa-i un traseu sa ajunga la tine" adica nu il lasa pe el sa stea unde vrea in drumul spre tine, arata-i ca la pensiunea ta are in plus o stea.
Trebuie sa astepti sa se desparta si in timpul asta sa mai vorbesti cu el...sa te apropii mai mult de el...cand nu mai este cu acea persoana el o sa fie mai atasat de tinefundita
?
Nu neaparat! daca o linisezi pe fata care e cu el ai sanse! glumesc
daca va fi pentru tine acel baiat vei fi cu el mai vreme sau mai tarziu
Horodniceanu_Cristina_1977 întreabă:
ςгเรtเภยкค întreabă:
Aleeeeeeee întreabă: