Nu, himenul nu isi mai revine la forma initiala niciodata, odata rupt, rupt ramane, exceptand prin chirurgie plastica, careia nu-i prea vad rostul, intrucat himenul nu garanteaza virginitatea, iar valoarea unei femei nu sta in himen.
Oricum, dintr-un singur contact sexual e posibil ca o femeie cu un himen elastic sa nu poata fi dezvirginata, dar totusi, te mai poti numi virgina daca ai avut un contact sexual doar datorita faptului ca ai himen elastic?
Nu, nu mai devii virgina niciodata. Himenul nu se reface, nu se lipeste. Esti virgina doar pana la primul contact sexual si atat.
Exista o operatie numita himenoplastie in care iti poate fi cusut himenul. Asta nu inseamna ca vei fi virgina, ci ca poti minti pe cineva ca ai fi.
nu inteleg la ce te referi insa oricum daca intri in contact sexual cu cineva crezi ca vei deveni din nou virgina
Nuuuu... niciodata nu o sa mai devii virgina din moment ce ai facut o data. ti se inchide "gaura" si dupa 6 luni o sa fie mai greu sa "intre". poate o sa iti curga sange daca s-a inchis prea tare dar vigina nu mai esti.
eu asa am patit...nu am facut-o un an, m-i s-a inchis, dupa ca am facut-o iar (tot cu acelasi baiat). m-a durut putin (dar nu ca prima data cand am fost virgina). si mi-a curs sange. apoi nu am mai avut treaba.
mda se zice ca asa pot sa insele fetele baietii care nu se pricep la asta (care nu simt ca nu s-a rupt ata). se dau virgine chiar daca acum 6 luni erau curve (nu vb de tine sa nu crezi prostii ).
te pup :*. apropo am 17 ani si eu tot la 16 am facut-o prima data.
Buna.
Nu e adevarat.
N-o sa mai fi virgina niciodata.
Bafta si o seara placuta
Nu devii din nou virgina dar daca stai o perioada indelungata fara sa faci nimic te "stramtezi" aproape ca inainte. Tio spun din proprie experienta.Eu am facut-o dupa 4 luni si m-a durut ca prima data. daca nu-i spuneam prietenului meu ca nu sunt virgina nu siar fi dat seama :* funda?
Astea sunt povesti de ale baietilor numai ca sa te conviga sa o faci cu ei(el) pai daca ai himen elastic dupa ce faci baitza se strange la loc si e ca si cum ai fi virgina dar nu inseamna ca si eti tot virgina! deci din moment ce la tine in vagin a intrat un penis adio virginitate soryy dar asta e adevarul exceptand cazul in care iti faci operatie de refacere a himenului(recoasere)
Nu iubita nu o sa mai devii virgina, pentru ca odata ce te-ai dezvirginat asa ramai
Iata opinia unor experti...e de altă parte, e interesant de ştiu că, în unele cazuri, dacă o fată a avut 2-3 raporturi sexuale iar apoi o perioadă îndelungată nu a mai avut raporturi, himenul se poate "strâmta"."
Basina19 întreabă:
00Andreea008 întreabă: