Te place si orice semn de acum in colo nu va face decat sa accentueze acest lucru asculta-ma pe mine ca mi s-a intamplat la fel... mi se pare ca nu este foarte matur avand in vedere ca nu da niste semne foarte clare cum ca te-ar placea insa nu da nici niste semne cum ca nu te-ar placea doar ca trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor si daca este dragut profita de ocazie daca nu spune-i pa bafta:*** (fundita?)
Cred ca e indragostit pana peste cap de tine. Felicitari, multe fete si-ar dori un asa baiat. Vorbeste cu el daca sentimentul e reciproc, spune-i! Bafta!
E posibil sa te placa[sau sa te iubeasca, cum spui tu]. Pentru baieti sa treaca de la o prietenie la ceva mai serios e ca si cum ar sari o pietricicaBaietii nu prea pot sa aiba prietene, mereu se vor indragosti si vor incerca altceva.
In concluzie: te place.
Totusi este amic, dar.iti ofera prea multe pentru un simplu amic.Probabil ca si el este confuz dar asa se intampla.
Sfatul meu: ori vb tu cu el si ii spui ce se intampla cu tine, ce simti pentru el.sau ce simte el pentru tine. Si mai adauga`i: "daca ti la mine ca la o amica, nu`i nimic.prietenia ta ma ajuta sa trec mai departe, chiar daca este vb despre tine"
Cu siguranta te iubeste, faptele sale o dovedesc, doar ca nu stie sa ti-o spuna, ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el daca vrei sa stii adevarul.
Buna! Pai mda, te place! Dar, probabil e un pic imatur si nu stie cum sa iti rate. Dar, probabil ca daca zici ca sunteti amici, ii e frica sa nu strice prietenia dintre voi. Mai bine il intrebi pur si simplu:,, Vreau sa vorbesc cu tine. Ma placi? Din ceea ce faci reiese ca da. Nu e niic daca zici nu. Eu te intreb ca sa clarificam lucrurile. Daca zici da, vorbim si vedem cum ma placi, de ce, daca eu te plac. Nu vreau sa te sperii, vreau doar sa ma lamuresc.". Sper ca ti-am fost de ajutor!