La mai mare:X: e bine sa va iubiti si ca sunteti dornici amandoi sa fiti unul langa altul:X:X
Povestesti asa cu focsi cand scriai te gandeai, nu?na, cred ca e normal, si la tine si la el, numai al meu e anormalca poa' sa fie rupt de munca, tot are pofta dedar nu il imprumut
In mare parte ne asemanan...si eu mi-am pus intrebarea asta cu ninfomana, dar amandoi suntem la fel.ne place sexu mai mult ca orice... poate cu ocazi asta gasesc si eu un raspuns. pup
Deci angelinthedark nu suntem ninfomane\:d/...asta e de bine, doar apetitu sexual mare si are cine sa ne provoace reactiile aste.norocoasele de noi:*
Nu pur si simplu tu te exciti mai repede decat majoritatea fetelor si asta demonstreaza poate si ca prietenul tau stie sa te satisfaca
Nu e nimic in neregula cu tine, draga.Ai noroc ca ai intalnit pe cineva care iti provoaca aceste reactii.Vai avanti!
Nu e nimic anormal.iti place de el, iti place sa faci sex cu el, e ceva normal.trebuie doar sa te consideri norocoasa ca poti ajunge la orgasm in in putin timp, sunt altele care nu reusesc deloc sa il ajunga sau sunt altele care le trebuie 15-20 de minute pentru a-l ajunge.deci:NOROCOAS-O.pupici
anonim_4396 întreabă: