| marinela92 a întrebat:

De fiecare data cand ies la tabla un baiat de la mine din clasa incepe sa pocaneasca pixul de banca de ff multe ori ca si cum m-ar**** si atunci cand ma intorc spre profesor incepe sa se holbeze la sanii mei si face din nou aceleasi lucruri cu pixul si peste asta mai scoate si sunetelaughing chestia care e ciudata este aceea ca el nu se da la mine doar ca stiu ca lui mai demult i-a placutde mine dar cand incepea sa flirteze cu mine eu ma retrageam pentru ca mai demult a facut misto de mine ma imita si tot felul de lucruri care ma enervau si eu ca sa ma razbun pe el am facut acest lucru am fost indiferenta si ff rece (cu toate ca putin imi placea i mie de el ). si supaia a stat cu una sa ma faca geloasa si cad o saruta se uita dupa aia la mine cu o privire de parca mi-ar fi spus vezi ce fraiera ai fost acum erai u in locu ei? mda...sit ff delicate. Apoi cand s-a despartit de fata aia dupa cateva luni a inceput sa faca la fel si imi amintesc ca vb cu prietenu lui cel mai bun in sopata si eu eram in spatele lui si auzisem asa mama ce as mai vrea sa o **** pe astA(mentionez fpatul ca asa spune el cand ii plk ff mult cevalaughing ) si acum s-a gasit sa faca din nou acele gesturi cu pixul sau aaaa mi-am amintit cu banca si azi cand am fost la tabla o luase banca si o ridicase in sus jos (stiti voi) se uita la mine da e u nu il bagam in seama si mai isi a cateodata degetul (stiti voi) si cand sunt la tabla si ma intorc inspre el parca o ia razna incepe sa il suga laughing si inainte de asta el a inceput sa fie indiferent de mine ( a incercat si el sa se razbune dar nu a reusit) si pana la urma tot el a cedat ca na mai vb laughing din an in pastilaughing nu pot sa il inteleg deloc voi ce credeti. scuzati pentru ca e pre lunga povestea voi ce credeti? dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Ellen9889 a răspuns:

Draga mea acest baiat pe care l'ai prezentat mai sus este un obsedat sexual.Ai facut bine ca l'ai ignorat si ti'as sugera sa o faci in continuare.Trebuie sa se opreasca el candva nu? Mai bine alege un baiat cu minte la cap care sa nu fie atras mai ales de "sanii tai mari". Sper ca te'am ajutat.

7 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Ce fantezii ai...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Altceva m ai interesant de făcut la școală nu ai? Sau mergi doar ca să fi agățată, probabil te și îmbraci provocator de se uita ăla la sînii tăi ca la vitrină.

| eluboy13 a răspuns:

E un baietel frustrat, incearca sa nu il bagi in seama.
Ne mai auzim, pusii :*

| Fabian20 a răspuns:

Mai mult de 15 ani pariu k nu ai

| marinela92 explică:

Asta fiind eu

| AnnaMaria157 a răspuns:

Nu am inteles deloc ce vrei sa spui! Incearca pe viitor cand pui o intrebare sa nu mai scrii mult si sa scrii CLAR!
Si las-o mai moale cu baiatul ala!
Scuze ca iti par cas rea!

| Ellen9889 a răspuns:

Draga mea... daca acest baiat are apucaturile de care tu vorbesti mai sus inseamna ca e un obsedat sexual si ca sfat ti'as spune sa uiti de el.Mai bine alege un baiat asezat care nu are apucaturile alea "la sanii tai mari". Gandeste'te bine.Ai facut bine sa'l ignori creazand ca va inceta. Nu ai decat sa'l ignori in continuare.Eu cazuri de acestea nu am prea auzit, da nah...ti'am dau un sfat. Sper ca te'am ajutat