| kimora_8189 a întrebat:

De fiecare data cand imi doresc ceva foarte mult imi creez o obsesie pentru acel lucru sau persoana.cum sa scap de un astfel de obicei?

Răspuns Câştigător
| vivigirl a răspuns:

Si eu am aceeasi problemastraight face. Nu ma dau batuta asa usor, si cand imi doresc ceva sau imi propun fac si lucruri cam prostesti laughing. Dar imi reuseste! happy Acum nu stiu cum ai putea scapa de asta.

8 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Si eu sunt la fel ca si tine.si de multe ori sunt dezamagita pentru ca acele persoane nu imi raspund la fel.Ca sa scapi de lucrul asta... e mai greu, pentru ca asa esti tu.

| shane_9616 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema de mult timp si nu stiu cum sa scap de ea. A devanit destul de stresant pentru ca fac lucruri prostesti cand devin obsedata de ceva parca nu mai vad alceva dacat acel lucru si sunt capabila sa fac orice sa il am. e foarte naspa cred ca asta e cel mai mare defact al meu daca reusesti sa ma anunti si pe mine... xoxo tongue

| Helvete a răspuns:

Si eu sunt la fel. Nu prea reusesc sa scap de chestia asta usor. Incearca sa iti distragi atentia cu altceva. Poate merge.

| danny_7173 a răspuns:

Foarte simplu - du-te psiholog daca a devenit obsesie

| kimora_8189 explică:

Am ascendent in scoprion si asta este o caracteristica a zodiei, dar parca m am saturat si daca nu reusesc sa am acel ceva sau cineva dupa o perioada imi pierd interesul si chiar atunci il amstraight face

| kimora_8189 explică:

Am inceput sa detest oamenii care nu raspund la telefon - mi se par lasi si lipsiti de respect. e oribil sentimentul parca nici nu contezi in ochii celui care nu rasp

| pisy666 a răspuns:

E greu, il am si eulaughing))totul e pe psihictongue

| pisy666 a răspuns:

Suntem prea capoase si orgolioasehee hee credem ca totul ni se cuvine noua si ca toti trebuie sa stea la picioarele noastrehee hee