| Barbie_9570 a întrebat:

De fiecare data cand ma intalnesc cu prietenul meu, stam doua-trei ore si apoi cand ma duce acasa mai stam si la poarta de povesti, timp in care el se grabeste si imi zice ca e obosit si ca trebuie sa se duca acasa...
Care ar fi motivul? Si mai ales nu ne vedem decat o data la saptamana pentru ca nu suntem din acelasi oras si lucreaza de dimineata pana seara, si de vorbit la telefon doar seara. Ce parere aveti? Ms.

5 răspunsuri:
| Mya a răspuns:

Ai rabdare cu el.Probabil sunteti la inceput, incat nu s-a apropiat de tine atat de mult sa-si doreasca sa petreceti mai mult timp impreuna.In plus, faptul ca lucreaza atat de mult, poate fi obositor.Incearca sa nu faci presiuni asupra lui, asteapta o perioada si vezi cum decurg lucrurile.

| Miauti a răspuns:

Renunta fato! decat sa stai cu o relatie care abia se misca mai bine las-o moarta.
Nu are rost sa te chinui, daca ii pasa o dadea incolo de serviciu, ai sa fim seriosi la 6 termina munca nu la 12 noaptea.

Ce facea daca erati casatoriti si aveati copii? spunea ca e obosit sa stea cu fiso/fisa sa se joace? sau ce? sau era obosit sa faca sex... genul asta de baieti ii vad in fiecare zi care se plang. Astia nu sunt barbati ci pur si simplu sunt niste copii.

| SeNyS a răspuns:

Pff, nu cred in relatiile la distanta, nu ofera incredere, poate chiar e obosit, imagineaza-ti si tu in fiecare zi de dimineata pana seara la munca straight face, alta nu prea cred ca ar avea, ca daca e asa cu programul nu ar avea cand.

| AnaisC a răspuns:

Buna, barbie!
Pai nu stiu cum sa iti zic, dar daca voi aveti o relatie de la distanta si nu prea petrceti deloc timp in preuna nu are cum sa functioneze. Daca zici ca are servici imi dau seama ca are totusi o varsta la care relatiile sexuale au loc, deci daca zici ca nu va prea vedeti nu aveti cum sa aveti nici relatii sexuale, si crede-ma intr-o relatie acest aspect este foarte important, deci daca vreti sa functioneze faceti ceva sa petrceti mai mult timp impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand poate e doar obosit, in al doilea rand poate nu te place indeajuns sau mai are o pr pe langa tine poate vrea sa se desp de tine si nu stie cum