| aspirina a întrebat:

De fiecare data cand sunt fata in fata cu o fata ma apuca rusinea. Ce sa fac sa imi treaca?

Răspuns Câştigător
| ShineMe a răspuns:

Pentru ca iti place de persoana respectiva probabil.Incearca sa fi mai altfel.Nu stiu.Eu eu am fost la fel.Bagate in vorba cu tipa.Gaseste un subiect marunt si de la acela bati apropouri despre alte lucruri.Incearca sa zici niste glume.Sa nu incepi cu "vrei sa iti zic un banc?"
Incepi si tu de exemplu."cum a fost ziua ta de astazi?" sau nu stiu depinde de starea in care este tipa

Oricum mult succes

10 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Sa te gindesti ca te vrea, macar incearca.Nu cred ca este o femeie sau fata care sa nu doreasca sa fie iubita sau sim patizata. Daca risti poti pierde, dar daca nu risti nici nu poti cistiga.Viata nu ne ofera doar cistiguri.mai pierdem persoane pe care ii iubim si ne doare, dar daca nici macar nu incerci vei suferi si mai mult. Speranta sa nu moara niciodata din sufletul tau.Si eu am pierdut de f multe ori la capitolul dragoste dar nu am lasat niciodata sa moara speranta.

| zeeeeeex a răspuns:

Gandeste-te ca tu esti cel mai musculor, aratos, destept barbat din lume si ca toate femeile te vor. Autosugestia face foarte mult, daca pleci direct de la premisa ca "Nu voi reusi" sigur nu vei reusi dar daca esti optimist "Voi reusi... voi reusi" poate nu vei avea succesul care il doreai dar vei fi pe aproape. Femeile simt cand un barbat are incredere in el, prin felul in care vorbesti, gesticulezi si aura care te inconjoara. Good Luck!

| andalu a răspuns:

Buna! Incearca sa stai sa te gandesti ca si noi, fetele suntem tot oameni ca voi, nu avem nimic in plus fata de voi, avem si calitati insa si o multime de defecte.Chiar nu ai de ce sa fii timid! Si eu zic ca ti-ar folosi f mult sa iti faci si amice de sex feminin, asa vei incepe sa le mai intelegi gandirea, comportamentul, si cand iti va placea o fata nu te vei mai simti asa stingherithappy
Si sa stii ca si noi suntem timide in fata baiatului care ne place.Tocmai pentru asta cand se intalnesc 2 persoane timide una dintre ele trebuie sa isi depaseasca emotia, altfel nu iese nimic

| floryn92 a răspuns:

Nu exista leacuri pentru rusine; degeaba te dai de 3 ori peste cap ca in basme...
Rusinea ta pentru fete nu trece altfel decat prin autosugestie + exercitiu. Fiecare zi trebuie sa fie o noua provocare pentru tine.
Incearca sa iti dezvolti aptitudinile de comunicare, pe zi ce trece, putin cate putin. Degeaba te duci maine la tipa, la care ieri mai aveai oleaca si lesinai in fata ei si ii arati ca esti "true", cu un tupeu jegos. Incepi usor, chiar cu un "buna" spus cu o voce mai calda, mai prietenoasa si tot asa pana cand vei ajunge sa ii faci complimente (gen: ce draguta esti, ce frumoasa esti azi); ideea e sa fi tu insuti cand zici asta, chiar sa simti asta din inima, sa nu o zici ca pe o poezie.
Bafta! si nu uita: autosugestie+exercitiu!

| AdaIoana18 a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa iti stapanesti emotiile. Incearca sa vorbesti cu ea discuta ceva ce aveti amandoi in comun. Succes!

| sy46 a răspuns:

laughingTu iti mai pui pe langa asta intrebarea "de ce este atat de greu sa convingi o fata sa faca sex cu tine"". Esti un mitocan cu diploma.Sincer...nici o fata nu ar face sex cu unu ca tine, da pe langa mai ai si pretentii.Cum vrei sa convingi o fata sa faca sex cu tine cand tu lesini in fata ei?rolling on the floor)))))

| yinyang a răspuns:

Doctor! Please call a doctor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Controleazate mai multhee hee sau vb mai mult fata in fata cu fetele dar incearca sa nu pari timid desi u tremuri ca sa nu isi faca o parere prosta despre u smug ca stii u ca prima parere tot conteaza acol un pichee hee

| silvium a răspuns:

Ia o aspirina

| danezumotors a răspuns:

Sa umbli cu baieti nu cu fetelaughing