| kimora_8189 a întrebat:

De fiecare data dupa ce ma despart de cineva sufar, dupa un timp (cateva luni) tipul de care m am despartit vine si imi zice ca ma vrea inapoi. nu imi place chestia asta dupa ce imi moare mie pasiunea se naste la el si nu mai are farmec pentru mine. voi ce faceti in astfel de cazuri?
ps: cred foarte tare ca ceea ce oferi primesti si de asta trebuiesa ai grijawinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

True. Ce oferi aia primesti. What goes around turns around.
Iubesti, suferi, incerci sa accepti situatia, si pe cand crezi ca ti-ai revenit bate la usa respectivu'. e cam aiurea asa.Normal ca moare pasiunea dupa despartire. Mi se pare o tampenie sa se desparta un cuplu dupa o cearta ( sau mai multe) apoi sa se intoarca cu coada intre picioare de parca nu s-a intamplat nimic.
In astfel de caz ii dai nimic. i-ai dat destula atentie daca zici ca ai suferit.

3 răspunsuri:
| MindExplode a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el spune-i ca deja nu mai simti nimic pentru el...si chiar vrei sa-l ierti dupa ce ti-a facut atita suferinta...mai bine uita de el si gata

| anazoe4ever a răspuns:

Spune-i asa.Mai avut dar ai renuntat la mine si mai pierdut si ii inchizi usa in fatabig grin daca esti in casa sau daca estia fara pleci de langa el big grin big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la fel ca tine.Nu m-as mai intoarce la el pentru nimic in lume, chiar daca stiu ca ar ajunge sa ma urasca intr-o zi cu aceeasi"intensitate"cu care m-a iubit.Normal ca relatia nu ar mai avea vreodata farmecul de inainte.